AfterDawn logo

Tulevan PlayStation 4 -päivityksen uudet ominaisuudet paljastettiin

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
3 kommenttia

PlayStation 4:lle on tulossa syksyllä isohko 3.00-ohjelmistopäivitys, jonka beta-testaaminen on pikapuoliin alkamassa. Sony kertoi päivityksen uusista ominaisuuksista blogikirjoituksessa.

PS Plus -käyttäjien pilvitallennustila kasvaa nykyisestä gigatavusta kymmeneen gigatavuun 3.00-päivityksen myötä. Lisäksi Sony aikoo lisätä kätevän mittarin, josta näkee paljonko vapaata pilvitilaa on vielä jäljellä, joten tallennustilan loppuminen ei pitäisi tulla karvaana yllätyksenä. Tämän lisäksi pelaajat voivat striimata pelihetkiään Twitchin lisäksi YouTubeen. Lyhyitä 10 sekunnin pätkiä voi halutessaan jakaa myös Twitterissä.

Näiden lisäksi Sony on parantanut konsolin viestintä- ja yhteisöominaisuuksia, joista voi lukea tarkemmin Sonyn blogikirjoituksesta.


Sony ei kertonut vielä koska 3.00-päivitys tulee saataville, mutta beta-testaus on joka tapauksessa alkamassa "pian".

3 KOMMENTTIA

paradox111/3

No just. Ei siis mitään mullistavaa, toisin kuin boxilla

user@org (vahvistamaton)2/3

Lainaus:

Tämän lisäksi pelaajat voivat striimata pelihetkiään Twitchin lisäksi YouTubeen


Tässä kiinnostaa kuuluuko ominaisuuteen tarvittavat lisenssit, se tekisi tusota erityisen näppärän jutun, vai pitääkö käyttäjän pelikohtaisesti selvittää itse asiat.

jpvir3/3

Koittaisivat nyt edes ton ystävät listan saada toimimaan niin että se päivittyis muutenkin kuin uudelleenkäynnistyksellä. Tavatut pelaajat listankin vois poistaa kun se ei ole koskaan toiminu.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT