AfterDawn logo

LG esittelee IFA-messuilla uusia 4K OLED -televisioita

Matti Robinson Matti Robinson

LG on yhdessä Samsungin kanssa ainoita yhtiöitä, jotka todella uskovat OLEDiin. Korealaisyhtiöt kilpalevatkin toisiaan vastaan kiivaasti, mutta toistaiseksi OLED-näytöt ovat jääneet matkapuhelinten kokoluokkaan. LG kuitenkin pyrkii kovasti valloittamaan myös televisioita OLEDilla.

Yhtiön LCD-televisiot ovat ottaneet iskua kovasta kilpailutilanteesta johtuen ja OLED-malleissa pilee paremmat marginaalit ja enemmän kasvupotentiaalia. LG on kertonut investoivansa OLED-teknologiaan miljardeja.

IFA-messuilla LG esitteleekin uusia 4K-resoluution OLED-televisioita, jotka ovat osa tavoitetta tuplata OLED-mallien määrä tämän vuoden aikana. Yhtiö kertoi jo alkuvuodesta tuovansa markkinoille 4K OLED-televisioita.

LG esittelee ensi ja sitä seuraavalla viikolla Berliinissä kolmea 4K OLED -televisiota, jotka tulevat saataville joko 55 tai 65-tuumaisina. EG9200- (55/65") ja EG9500 (55") -mallit ovat tasaisella paneelilla ja EG9100 (55") -malli puolestaan kaarevalla OLED-paneelilla varustettu. Toistaiseksi LG ei ole kertonut laitteiden hintoja.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT