AfterDawn logo

Näin katsot Applen julkistustilaisuuden suorana, myös Windowsilla

Matti Robinson Matti Robinson

Applen Worldwide Developer Conference (WWDC) alkaa tänään keynote-puheella kello kahdeksalta Suomen aikaan. Siinä näemme kaikki Applen uudet palvelut, tuotteet ja laitteet mitä esitellään todennäköisesti ennen ensi syksyn iPhone-tilaisuutta.

Tilaisuutta pääsee helposti seuraamaan jos käytössä on Mac-tietokone, iOS-käyttöjärjestemällä varustettu mobiililaite (iPad tai iPhone) tai Apple TV. Mobiililaitteessa täytyy olla vähintään iOS 6 tai uudempi käyttöjärjestemä, Macin pitää olla päivitetty vähintään 10.8.5-versioon ja Apple TV:n käytössä olessa vaaditaan toisen tai kolmannen sukupolven laite, jonka versio on vähintään 6.2.

Applen laitteella tapahtuman katsominen tapahtuu yksinkertaisesti menemällä kahdeksalta Safari-selaimella osoitteeseen www.apple.com/live. Voit myös halutessasi ladata WWDC-sovelluksen App Storesta. Sovellus lähettää myös keynoten.


Mikäli käytössä ei ole edellä mainittua Applen laitetta tai haluat muuten katsoa tilaisuuden Windows-alustalla varustetusta laitteesta, niin sekin onnistuu. Tähän vaaditaan VLC-mediasoitin (lataa täältä)

Avaa VLC ja valitse valikosta Media->Avaa suoratoisto verkosta (tai vaihtoehtoisesti CTRL+N) ja kopioi Syötä verkkokohteen URL kohtaan osoite: http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u8

Toista-nappia painettuasi suoratoiston pitäisi alkaa pyörimään, mikäli se on käynnistynyt. Kyseessä on Apple TV -laitteelle suunniteltu striimi, jonka laadun pitäisi olla varsin hyvää tasoa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT