Netflix yhteistyöhön Elisa Viihteen kanssa

Netflix yhteistyöhön Elisa Viihteen kanssa
Suomalainen Elisa yhdistää voimansa suoratoistopalvelu Netflixin kanssa. Jatkossa Netflixin tilaajien on mahdollista katsoa myös sen ohjelmia Elisa Viihteen kautta.

Netflixin katselu onnistuu Elisan uusimmalla Netgem N7700 -digiboksilla. Sisällön näkeminen vaatii kuitenkin erillisen, maksullisen Netflix-tilauksen. Netflixin nykyiset tilaajat voivat kirjautua sisään olemassaolevilla tunnuksillaan.Elisa Viihde on ensimmäinen palvelu Suomessa, joka mahdollistaa Netflixin katselun omasta käyttöliittymästään. Netflixillä on vastaavanlaisia yhteistyösopimuksia eri kumppaneiden kanssa jo muun muassa Saksassa ja Ranskassa.

Kirjoittaja: Valtteri Ahonen @ 25. toukokuuta, 2015 11:38
Tägit
Elisa Elisa Viihde Netflix suoratoisto
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud