Oculus Rift sai vihdoin julkaisuajankohdan

Oculus Rift sai vihdoin julkaisuajankohdan
Kickstarter-joukkorahoitushankkeen kautta pelimaailman tietoisuuteen ponnistaneille Oculus Rift -laseille on vihdoin määritelty julkaisuajankohta: vuoden 2016 alku. Koska ajankohta on vajaan vuoden päässä, ei tarkkaa päivää voida vielä tietenkään antaa. Pelaajien harmiksi nykyisen VR-hypen aloittaneiden lasien ei odoteta ennättävän joulusensonkiin.

Oculuksen virtuaalitodellisuuslasit ovat kulkeneet pitkän taipaleen Kickstarter-projektista Facebookin omistamaksi startupiksi. Odottavan aika on ollut pitkä ja valonpilkahduksia ovat antaneet lähinnä muutamat kehitysversiot, mutta odotusta on enää jäljellä vuoden verran.Laitteen lopulliset tekniset tiedot ovat vielä auki, mutta Oculus lupaa raottaa salaisuuden verhoa parin viikon kuluttua E3-messuilla. Speksien lisäksi Oculus lupaa esitellä muutamia laitteelle suunniteltuja uusia pelejä. VR-lasien hintaa ei myöskään ole paljastettu, mutta niiden odotetaan maksavan 200–400 dollarin paikkeilla.

Valven ja HTC:n kehittämien virtuaalitodellisuuslasien on luvattu tulevan myyntiin tämän vuoden loppuun mennessä.
Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 6. toukokuuta, 2015 20:25
Tägit
virtuaalitodellisuus VR Oculus Rift virtuaalilasit Oculus VR Oculus Rift DK2
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • RekookeR

    Toivottavasti ne näytöt on oikeesti parantuneet

    -Reko

    7.5.2015 15:35 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud