AfterDawn logo

Stockmann sanoo ei elokuville ja äänilevyille

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
3 kommenttia

Stockmann aikoo lopettaa elokuvien ja CD-levyjen myynnin tavarataloissaan, uutisoi Kauppalehti. Pelien tilanne on vielä avoin ja joitakin elokuvia aiotaan myydä Akateemisen kirjakaupan kautta.

Elokuvien katselun ja musiikin kuuntelun siirryttyä verkkopalveluihin, oli niistä luopuminen ilmeisen selvää vaikeuksiin ajautuneelle Stockmannille. Musiikkituottajat ry julkaisi hiljattain Suomen musiikkimarkkinaa koskevat tietonsa, joiden mukaan viime vuonna musiikkia myytiin ensimmäistä kertaa enemmän digitaalisten kanavien kuin fyysisten medioiden kautta (mm. CD). Fyysisten medioiden myynti laski viime vuonna 34 prosenttia.

Kauppalehden mukaan Stockmann myy äänilevyjä ja elokuvia nyt 20 prosentin alennuksella.

Kuva: Kenneth Luoto

3 KOMMENTTIA

ProfaneX1/3

Pari ale leffaa ja levyä on stockmannilta tullu ostettua, mutta pelejä ei koskaan. Pari vuotta vanhasta ps3 pelistä saa stockmannilla pulittaa 50€ alennuksessa. Ehkä en tiedä kaupankäynnistä tarpeeksi, mutta käsitykseni mukaan kenenkään ei ikinä tulisi ostaa yhtään peliä stockmann tavarataloista.

yppsa (vahvistamaton)2/3

Ei koske pelkästään leffa ja levy osastoa, mutta jotenkin tuntuu että niillä on konseptit hukassa joka osastolla.

jjooooo (vahvistamaton)3/3

alamäki alko siitä kun hulluille päiville alettiin hankkimaan halpiskamaa ja kakkoslaatua pikavoittojen toivossa. ylikuumenemisen seurauksena sulassa hulluudessa kuviteltiin venäläisten käyvän entistä enemmän stokkalla ja siihen samaan halpaan meni pari Suomen hallitusta mootoriteineen. noh tilanne normalisoituu ehkä ja kulutustuotteen hintakin lähenee taas tavallisen tallaajan kukkaron sietokykyä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT