AfterDawn logo

Skype esitteli Windows 10 -sovelluksen ulkoasun

Matti Robinson Matti Robinson
3 kommenttia

Microsoftin Skype-tiimi on esitellyt tällä viikolla tulevaa sovellusta Windows 10:lle. Olipa kyseessä näköpuhelut tai pikaviestit, niin Windows 10 -laitteella ne onnistuvat ilman ylimääräisiä latauksia.

Sovellus on esiasennettuna kaikissa Windows 10:llä varustetuissa tietokoneissa, tableteissa ja puhelimissa. Viestimen uudistuksia on tietysti tehty erityisesti Windows 10:tä silmällä pitäen, mutta tietysti uusi versio saapuu myös mm. Maceille, iOS:lle ja Androidille.

Uusi Skype tuo raikkaamman ulkoasun, joka perustuu paneeleihin. Uuden ulkoasun lisäksi viestejä voi nyt lähettää helposti tehtäväpalkin kautta. Nimet ja Skype-tunnukset ovat myös linkitetty puhelinnumeroihin, ja kaikki synkronoidaan riippumatta alustasta.

Viestittely onnistuu samasta sovelluksesta sekä SMS-viestinä puhelinnumeroon että ilmaisena Skype-viestinä toiselle Skype-käyttäjälle. Toimintaperiaate on tuttu Applen iMessagesta, joka kuitenkin toimii ainoastaan Applen laitteissa.


Skype-tiimi lupailee lisää päivityksiä kehitystyön ohessa seuraavien muutamien kuukausien aikana, joten pidämme silmällä ja kerromme tulevista kehitysaskeleista.


3 KOMMENTTIA

mcmopo1/3

Työpoytä sovellus ainakin näyttää aivan skeidalta. Helkkarin paljon jätetty tilaa käyttämättä ja tekstit eivät ole samassa linjassa joten joutuu katsomaan kokoajan oikealle ja vasemmalle lukiessaan tekstejä. Tulisipa samanlainen homma kuin messengerissä jossa keskustelut aukesivat omiin ikkunoihin.

Insomniu2/3

Aika hirvimys on kyllä tuo työpöytäversio. Ei tuollaista chattia pysty isolta ikkunalta seuraamaan ollenkaan.

OivaPee (vahvistamaton)3/3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Insomniu:

Aika hirvimys on kyllä tuo työpöytäversio. Ei tuollaista chattia pysty isolta ikkunalta seuraamaan ollenkaan.


Auttaisko ikkunan kaventaminen? Pakkoko tuota Skype-ikkunaa on näyttää koko näytön levyisenä?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT