AfterDawn logo

Google sisällyttää keikkalinkkejä hakuun

Matti Robinson Matti Robinson

Google opasti vajaa vuosi sitten artisteja ja yhtyeitä sisällyttämään tietoa tulevista esiintymisistä maailman suosituimpaan hakukoneeseen. Nyt Google laajentaa musiikkiosaajien sekä muiden esiintyvien taitelijoiden näkyvyyttä hakukoneessaan.

Googlen blogissa kerrotaan neljästä uudistuksesta, joiden avulla tulevat keikat saa paremmin ihmisten tietoisuuteen. Lisäämällä keikka-aikataulujen yhteyteen linkin lippupalveluun saa Googleen näkyviin laajennetun tapahtumakortin. Tämä sisältää myyntiajankohdan tai/ja saatavuuden sekä linkin lippuja myyvään palveluun.

Mikäli omalla sivustolla ei ole listaa tulevista tapahtumista, niin nyt Google tukee myös delegoituja listoja. Lisäksi tuki on koomikoille, joten Googlesta löytää jatkossa helpommin myös stand-up-tapahtumat. Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä Google listaa tapahtumia myös tapahtumapaikan mukaan.

Blogissa mainitaan, että järjestelmä tukee mm. Ticketmasteria ja sen kansainvälisiä sivustoja. Näihin lukeutuu myös suomalainen Lippupalvelu, joten ominaisuutta voidaan odottaa myöhemmin myös Suomeen.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT