Snapchat laajentaa älylasien markkinoille

Snapchat laajentaa älylasien markkinoille
Surullisenkuuluisassa Sonyn tietomurrossa maailmalle karkasivat käytännössä kaikki mahdolliset ja mahdottomat salaisuudet. Näiden salaisuuksien joukosta löytyy myös muiden yritysten yrityssalaisuuksia.

Sony Entertainmentin toimitusjohtaja Michael Lynton sattuu olemaan päätoimensa ohella myös megasuositun Snapchatin hallituksen jäsen. Hänen yksityisistä sähköposteistaan on kaivettu esiin tieto siitä, että Snapchat on jo aiemmin ostanut Google Glass-tyyppisiä älylaseja kehittäneen Vergence Labs-yhtiön 15 miljoonalla dollarilla (n. 12 miljoonalla eurolla).
Videokuvaukseen erikoistuneiden älylasien valmistajan ostaminen tuntuu sopivan Snapchatin strategiaan: yhtiö on aiemmin tänä vuonna ostanut muitakin videoon liittyviä yrityksiä ja pyrkii selkeästi laajentamaan toimintaansa anonyymien kuvien lähetykseen tarkoitetusta palvelusta kohti videota.Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 17. joulukuuta, 2014 8:14
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Petteri Pyyny bio
Tägit
Sony tietomurto yrityskaupat älylasit Snapchat Vergence Labs
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud