AfterDawn logo

Steam sai uusia löytöominaisuuksia

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
4 kommenttia

Valven kehittämälle suositulle videopelien jakelualusta Steamille on julkaistu päivitys, joka sisältää uuden sinisen eri sävyjä hyödyntävän käyttöliittymän sekä uusia löytöominaisuuksia.

Steamin kotisivu on laitettu uusiksi niin, että suosittujen pelien lisäksi käyttäjän silmien eteen tuodaan paremmin juuri hänelle suositeltua sisältöä. Suosituksissa hyödynnetään erilaisia tietolähteitä, kuten esimerkiksi mitä olet aiemmin pelannut tai mitä pelejä kaverisi suosittelevat. Etusivua voi myös kustomoida sellaiseksi kuin haluaa.

Steam hyödyntää ehdotuksissa uutta kuratointijärjestelmää, jossa kuka tahansa voi ryhtyä pelien arvostelijaksi/kuratoijaksi (henkilö tai ryhmä). Pelaajat voivat seurata näiden kuratoijien arvosteluita. Steamin hakuunkin on tehty parannuksia.

Lisää tietoa päivityksestä löytyy Steamin verkkosivuilta.

4 KOMMENTTIA

RekookeR1/4

"käyttäjän silmien eteen tuodaan paremmin juuri hänelle suositeltua sisältöä"
Hittoakos ne suosittelee vain pelejä joita jo omistan. Menee pohja koko toiminnolta noin...
Mikä on kuratoija? Ikinä kuullutkaan.

WereCatf2/4

Mitä tuota pikaisesti testailin, niin vähän tottumista tuo vaatii, mut ei nyt äkkiseltään mitään erityistä valittamistakaan ole. Ainut muutos, mikä ois kiva, kun vois laittaa koko free-to-play kategorialle "Ei kiinnosta," eikä vain yksittäisille peleille.

Sefriol3/4

Kuratoija : DDD
Anteeksi, mutta nyt oli vain sen verran hieno käännös. Miten olisi vain kuraattori?

Legitti4/4

ihan jees

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT