AfterDawn logo

Pian Flickr-kuvanjakopalveluun pääsee kirjautumaan enää Yahoo-tunnuksilla

Juha Tuppi Juha Tuppi

Uudistuksen takana on Yahoon pyrkimys yhtenäistää omistamiaan palveluita oman tilijärjestelmänsä pariin.

Suosittu kuvanjakopalvelu Flickr ilmoitti maaliskuussa aikovansa poistaa käyttäjiltään mahdollisuuden kirjautua palveluun sisään Facebook- ja Google-tunnuksillaan. Käyttäjiä kehotettiin käyttämään ensisijaisesti Yahoon omaa tilijärjestelmää kirjautumiseen. PCMag-sivusto muistuttaa uudistukseen varatun siirtymäajan lähestyvän nyt loppuaan, ja ensi kuusta lähtien käyttäjät voivat kirjautua palveluun ainoastaan Yahoo-tunnuksillaan.

Yahoo-tunnuksilla kirjautuville luvataan virtaviivaista kirjautumiskokemusta, omistautunutta asiakaspalvelua sekä kaikkia Flickr-palvelun tuttuja ominaisuuksia. Yahoo kertoi aiemmin uudistusten takana olevan pyrkimyksen "tarjota kaikille käyttäjille personalisoituja käyttökokemuksia". Käytännössä palvelu ei kuitenkaan vaikuta muuttuvan muuten kuin ylimääräisten kirjautumisvaihtoehtojen häviämisellä.


Flickr-palvelun käyttäjiä, jotka ovat tähän asti kirjautuneet palveluun Facebook- tai Google-tunnuksilla, kehotetaan vaihtamaan Yahoo-tiliin ennen kesäkuun 30. päivää. Toimenpiteen voi suorittaa täällä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT