AfterDawn logo

Oculus VR palkkasi jälleen yhden Valve-veteraanin

Juha Tuppi Juha Tuppi
1 kommentti

Virtuaalilaseistaan tunnettu Oculus VR jatkaa Valven entisen henkilökunnan siirtämistä riveihinsä.

Tällä kertaa vuorossa on Jason Holtman, joka on aiemmin työskennellyt Valven lisäksi myös Microsoftilla. Holtman tulee vastaamaan Oculuksella liiketoiminnan kehityksestä sekä yhteistyökumppaneista keskittyen osaltaan rakentamaan "maailman parasta virtuaalitodellisuusekosysteemiä kehittäjille ja pelaajille".

Asiasta myös raportoineen Polygonin mukaan Holtman ryhtyi työskentelemään Valvelle liiketoiminnan johtajana vuonna 2005 auttaen pelikehittäjiä saamaan tuotteensa Steam-palveluun. Holtman jätti työnsä Valvella viime vuonna, ja siirtyi Microsoftille kehittämään Windowsia peli- ja viihdealustana. Microsoftin pesti jäi kuitenkin lyhytikäiseksi Holtmanin lähtiessä yhtiöstä vain kuuden kuukauden työrupeaman jälkeen.


Oculus on panostanut huomattavasti henkilökuntahankintoihin Facebookin ostettua virtuaaliteknologiayrityksen kahdella miljardilla dollarilla maaliskuussa. Useita Valvella työskennelleitä asiantuntijoita on liittynyt Oculuksen tiimiin, mutta yritys on onnistunut haalimaan osaamista myös Googlelta. Oculus VR listasikin tuoreimmassa blogikirjoituksessaan yli kolmekymmentä työntekijää, jotka ovat aloittaneet työnsä yrityksessä maaliskuussa tai sen jälkeen.

1 KOMMENTTI

RekookeR1/1

Tehkää nyt niitä laseja myyntiin asti, ei jaksa odottaa enää!

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT