DNA:n yli 150 miljoonan tietoliikenneosto meni läpi

DNA:n yli 150 miljoonan tietoliikenneosto meni läpi
DNA Oy on sopinut huhtikuun lopussa TDC Oy:n ja TDC Hosting Oy:n ostamisesta. Nyt kilpailu- ja kuluttajaviranomainen on antanut hyväksynnän DNA:n ostolle.

Kaupassa suomalainen DNA Oy ostaa tanskalaisen yritysoperaattori TDC A/S:n tytäryhtiöiden toiminnat. Tähän kuuluvat TDC Oy ja TDC Hosting Oy, jotka jatkavat toimintaa normaalisti DNA:n tytäryhtiöinä. Velaton kauppahinta on 154 miljoonaa euroa.Lopullisesti kauppa saadaan viimeisteltyä arviolta kesäkuussa. Käytännössä ostos laajentaa DNA:n yritysverkkojen ja tietoliikennepalveluiden portfoliota. TDC:n liikevaihto oli Suomessa vuonna 2013 93,6 miljoonaa euroa.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 26. toukokuuta, 2014 16:56
Tägit
DNA TDC
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud