AfterDawn logo

DogeVault-verkkolompakko hakkeroitu, kryptovaluuttaa ryöstetty?

Juha Tuppi Juha Tuppi
3 kommenttia

Dogecoin-kryptovaluuttaa käsittelevä verkkolompakkopalvelu DogeVault vaikuttaa olevan tuorein virtuaalirahaa tavoittelevien verkkovarkaiden uhri.

BBC News raportoi tänään DogeVault-palvelun joutuneen hakkeroinnin kohteeksi. Palvelu suljettiin maanantaina ylläpidon havaittua hyökkääjien kajonneen käyttäjien tileihin. Tästä huolimatta hakkerit olivat jo ehtineet murtautua palveluun ja tuhota dataa palvelimilta.

Toistaiseksi ei ole varmuutta, onnistuttiinko palvelusta varastamaan kryptovaluuttaa, mutta eräiden käyttäjien selontekojen perusteella näin on saattanut tapahtua. VentureBeat-sivuston mukaan Dogecoin-yhteisössä on arveltu, että palvelusta olisi varastettu peräti 121,6 miljoonaa Dogecoinia, mikä vastaa arvoltaan reilua 40 000 euroa.

DogeVaultin virallisen lausunnon mukaan he selvittävät paraikaa hyökkäyksen laajuutta ja vaikutuksia käyttäjien talletuksiin. Lisäksi he pyrkivät ottamaan selville, miten tietomurto tapahtui, ja varmistamaan, ettei se tule toistumaan. DogeVault kehoittaa käyttäjiä toistaiseksi välttämään Dogecoinien tallettamista palveluun ja lupaa lisätietoja tapauksesta 24-48 tunnin kuluessa.

3 KOMMENTTIA

Kake411/3

Wow, much confuse, such problems, wow.

Nikotiko2/3

Miten voi joku ottaa tommosen tommosen palvelun vakavasti?

qwerty833/3

Hahhah

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT