AfterDawn logo

Suositun The Last of Us -pelin PlayStation 4 -versio varmistunut

Juha Tuppi Juha Tuppi

Sonyn Euraasian markkinointipäällikkö Sercan Sülün lipsautti viime kuussa ilmeisen vahingossa suositun The Last of Us -pelin saapuvan paranneltuna versiona PlayStation 4 -konsolille kesällä. Sony ei tuolloin kommentoinut asiaa, mutta nyt kissa on päässyt pussista.

Sony Entertainment Networkin Yhdysvaltojen-sivustolle ilmaantui mainosbanneri, joka kertoo The Last of Us Remastered -pelin olevan ennakkotilattavissa PlayStation 4 -pelikonsolille. Mainoksen klikkaus antaa tosin vielä tämän uutisen kirjoitushetkellä virheilmoituksen, joten ilmeisesti joku on hätäillyt Sonylla ilmoituksen kanssa.


Palkittu ja kehuttu The Last of Us -selviytymiskauhupeli on myös osoittautunut myyntimenestykseksi PlayStation 3 -konsolilla: CVG on raportoinut sen olevan viime vuoden nopeiten myyvä peli, ja sitä on myyty tämän vuoden maaliskuuhun mennessä yli kuusi miljoonaa kappaletta.

Remasteroidun PS4-version julkaisuajankohdasta ei vielä ole tarkkaa tietoa, mutta Sülün puhui pelin tulevan myyntiin kesällä, ja CVG:n mukaan myös espanjalainen jälleenmyyjä Xtralife on vuotanut sivustollaan julkaisupäiväksi 19. kesäkuuta.

Päivitys 9.4.2014 19:50 - Sony Computer Entertainment America on vahvistanut PS4-version julkaisun.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT