AfterDawn logo

Elisa ottaa mallia Netflixistä: Uusi sketsituotanto esitetään vain Elisa Viihteessä

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Elisa Viihteeseen ilmestyy 14. huhtikuuta uusi Pirkka-Pekka Peteliuksen ohjaama sketsituotanto, joka näkyy vain Viihde-palvelun kautta. Elisan mukaan asiakkaat voivat itse päättää tuleeko tuotannolle jatkoa vai ei.

Suomessa verkkopalvelut eivät ole juurikaan kilpailleet tuotannoista televisiokanavien kanssa, mutta Elisan kokeilun perusteella kotimaisille ohjelmille voi olla syntymässä television rinnalle vaihtoehtoinen jakelukanava. Yhdysvaltalainen Netflix on jo osoittanut, että tällainen toimintamalli voi olla verkkopalveluiden kannalta hyvinkin tuloksellinen.

Elisa Viihteeseen ilmestyvän sketsituotannon kokonaisuudesta vastaa Tuotanto Oy Säihky, jonka kokemus kotimaisen sketsiviihteen tekemisestä näkyy esimerkiksi Ketonen & Myllyrinne- ja Ranuan Kummit -sarjoissa.

Pirkka-Pekka Peteliuksen ohjaaman sketsituotanto on katsottavissa maksutta Elisa Viihteessä ja Elisa Viihteen nettivuokraamossa.

2 KOMMENTTIA

XB7001/2

Ihan hyvä että suomessa uskalletaan koittaa jotain uutta.
Mutta se ei ole koskaan kuluttajalle hyväksi, että yhdellä on vain se oikeus.

Ja oikeesti suomalaista Sketsiä? Ei ole oikeen vahva myynti artikkeli. (Ainakin minun mielestä =P )

jartar2/2

Ihan hyvä vaan kun tuollainen jonnin joutava roska menee maksullisille palveluille. Ei tule ainakaan vahingossa katsottua sitä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT