AfterDawn logo

Mt. Gox pysäytti kaikki Bitcoin-kotiutukset - Bitcoinin arvo kääntyi laskuun

Sami Koivunen Sami Koivunen
3 kommenttia

Suosittu Bitcoin-pörssi Mt. Gox on pysäyttänyt kaikki Bitcoin-kotiutukset ennalta määrittelemättömäksi ajaksi. Ilmoituksen myötä Bitcoinin arvo on laskenut noin kymmenellä prosentilla noin 700 dollariin (Bitstamp).

Aikoinaan maailman suurimman pörssin tittelistä vastannut Mt. Gox on kertonut asiasta kotisivuillaan. Mt. Gox kertoo toivovansa pysäytyksen helpottavan yhtiötä selvittämään pörssiä vaivanneet viivästysongelmat, joista osa palvelun käyttäjistä on valittanut jo kuukausien ajan. Coindesk kertoo, että Mt. Gox on ollut vaikeuksissa aiemminkin ja pörssin markkinaosuus on tippunut 19 prosenttiin, kun vielä viime vuoden huhtikuussa pörssi vastasi yli 70 prosentin markkinaosuudesta.

Kerroimme aiemmin Venäjän kieltäneen kokonaan Bitcoinin käytön. Kielto on yhdessä Mt. Goxin ongelmien kanssa aiheuttanut Bitcoin-kurssin laskun vähän yli 800 dollarista 700 dollariin.

3 KOMMENTTIA

mcmopo1/3

Jotenkin tuntuu että viidenvuodenpäästä kukaan ei enää muista mikä bitcoin edes on. Niin monta tahoa näyttää pistävän vastaan tuolle.

Snifferr2/3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mcmopo:

Jotenkin tuntuu että viidenvuodenpäästä kukaan ei enää muista mikä bitcoin edes on. Niin monta tahoa näyttää pistävän vastaan tuolle.

Bitcoin ei välttämättä ole "se" kryptovaluutta mikä tulee jäämään käyttöön, mutta historiaan se tulee jäämään vääjäämättä. Aloitti sellaisen muutoksen mistä ei ole enää takaisin menemistä.

leipuri7773/3

Varmaan tästäkin tulee tulevaisuudessa niitä vastaavanlaisia propaganda juttuja mitä kannabiksestakin kun se aikanaan kiellettiin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT