AfterDawn logo

Japanilaislehti: Nintendo kehittämään pelejä ja ohjelmistoa älypuhelimille

Matti Robinson Matti Robinson
1 kommentti

Japanilainen uutislehti Nikkei raportoi mielenkiintoisesta käänteestä nousevan auringon maassa. Lehden tietojen mukana maan ylpeys Nintendo on alkamassa kehittää sisältöä älypuhelimille.

Alkuun voisi kuvitella, että peliyhtiönä se kehittäisi omat versiot peleistään suosituimmille älypuhelinmalleille, mutta tästä ei ilmeisesti ole kyse. Engadgetin mukaan sisältö on eräänlaista lisäsisältöä, kuten pelimaailman esittelyä, taustatarinaa videolla ja uutisia Nintendon tulevista peleistä. Mielenkiintoisin sisältö on kuitenkin minipelit, joihin tuodaan uusia hahmoja ja joita voi kokeilla ilmaiseksi.

Nikkein raportti selvittää, ettei Nintendon tarkoituksena ole tuoda kokonaisia, täysihintaisia pelejä älypuhelimille. Kuten edellämainitusta voi päätellä, haluaa Nintendo ainoastaan ohjata kuluttajia käsikonsoleilleen ilmestyvien pelien pariin. Miten hyvin tällainen strategia toimii ja taittaako se älypuhelinten käsikonsoleille tekemää hallaa Nintendon osalta, se jää nähtäväksi.


Lehti kertoo, että Nintendo kertoo suunnitelmistaan osavuosikatsauksen yhteydessä myöhemmin tällä viikolla.

1 KOMMENTTI

Sefriol1/1

Nintendon on aivan turhaa yrittääkään siirtää nykypelejään älypuhelimille, sillä käsikonsolibisnes on yhtiön kulmakivi tällä hetkellä.

Tavallaan Nintendo yrittää tällä "sivumateriaalilla" innostaa porukkaa muiden tuotteidensa pariin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT