Selviytymiskauhupeli DayZ myynyt jo yli miljoona kappaletta, vaikka vielä kehitysvaiheessa

Selviytymiskauhupeli DayZ myynyt jo yli miljoona kappaletta, vaikka vielä kehitysvaiheessa
Tuoreimpien tietojen mukaan Bohemia Interactiven DayZ -selviytymiskauhupeli on myynyt neljän viikon aikana yli miljoona kappaletta huolimatta siitä, että sen kehitys on vielä kesken.

Bohemia Interactiven DayZ -peli, joka tarjoaa zombikauhua, selviytymistaistelua, usean pelaajan verkkopelimahdollisuuden ja avoimen pelimaailman, julkaistiin alfaversiona myyntiin nelisen viikkoa sitten. Koska kyseessä oli varhaisessa kehitysasteessa oleva peliversio, sen myynnin yhteydessä varoitettiin kuluttajaa ostamasta peliä, mikäli tämä ei halua olla osa pelin kehittämistä eikä ole varautunut mahdollisiin vakaviin ongelmiin ja häiriöihin pelikokemuksen yhteydessä, kirjoittaa Wired.Tämä ei selvästikään hidastanut pelistä kiinnostuneita, sillä pelin kehittäjä Dean Hall twiittasi eilen pelin varhaisversion myyneen neljässä viikossa yli miljoona kappaletta. Ilmeisesti zombit, moninpeli, selviytymistaistelu ja vapaasti tutkittava laaja pelimaailma ovat kuumaa kamaa tällä hetkellä pelaajien keskuudessa.

Peliä koskevien internet-kirjoitusten perusteella peli saattaa myös turhauttaa, ainakin tällä hetkellä, johtuen uusia ja kokemattomia pelaajia jahtaavista pelaajista: esimerkiksi peliaiheisella Dorkly-sivustolla julkaistu sarjakuva tiivistänee usean DayZ-pelaajan tuskan osuvasti.

Asiasta myös raportoineen Polygonin mukaan DayZ olisi tarkoitus saada betatestaukseen ennen vuoden 2014 loppua.Kirjoittaja: Juha Tuppi @ 14. tammikuuta, 2014 12:26
Tägit
myyntiluvut Bohemia Interactive DayZ alfaversio
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • umrej

    Viitaten tuohon sarjakuvaan niin kannattaako siellä viipyä? Etit vaan nopeesti vettä ja foodia - sit kohti keskimaata... And tadaa, pelaajista ei oikeestaan ole mitään harmia

    MB: Z87X-D3H, CPU: i5-4670K 3.4Ghz, GPU: GB 770 Oc 4Gb, Ram: 2x4Gb DDR3 1600Mhz Cl9, HD: 256Gb 840 Pro SSD | WD 1TB Caviar Blue , Case: Fractal Define R4 Black

    14.1.2014 19:42 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud