Trikoosankarit saapuvat mobiililaitteisiin ja konsoleihin - WWE julkaisi uuden verkkopalvelun

Trikoosankarit saapuvat mobiililaitteisiin ja konsoleihin - WWE julkaisi uuden verkkopalvelun
WWE (World Wrestling Entertainment) julkisti eilen WWE Network -palvelun, joka lupaa ympärivuorokautista maksullista vapaapainisisältöä verkkoon.

The Verge raportoi eilen showpainiorganisaatio WWE:n tuoreesta verkkopalvelusta, jonka pitäisi tyydyttää kaikkien viihdepainifanien toiveet. WWE Network -sovellus tuo kuukausittaiset vapaapainin erikoislähetykset ja runsaan määrän nettisisältöä iOS- ja Android-laitteille, Kindle Fire -tabletille sekä Xbox 360-, PlayStation 3- ja PlayStation 4 -konsoleille 9,99 dollarin kuukausihintaan.Palvelu tarjoaa uusien lähetysten lisäksi yli 100 000 tuntia jo esitettyjä otteluita ja erikoislähetyksiä. Otteluiden lisäksi palveluun on suunnitteilla alkuperäisohjelmistoa tosi-tv-tyyppisistä sarjoista aina fanien palautteeseen perustuviin ohjelmiin, joissa äänestetään suosituimmista painijoista tai otteluista. WWE pyrkii hyödyntämään verkkopalveluja samaan tapaan kuin amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliigan NFL Network, joka lähteen mukaan tuottaa vuodessa yli miljardi dollaria ja on arvioitu viiden miljardin arvoiseksi.

WWE Network avataan amerikkalaisille kuluttajille helmikuun 24. päivä, ja muihin maihin palvelu on tarkoitus saada vuoden loppuun mennessä tai viimeistään alkuvuodesta 2015.

Kirjoittaja: Juha Tuppi @ 9. tammikuuta, 2014 15:16
Tägit
WWE WWE Network verkkopalvelu
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud