MTV:n teräväpiirtokanavat saatavilla DNA:n kautta antennikoteihin

MTV:n teräväpiirtokanavat saatavilla DNA:n kautta antennikoteihin
MTV ja DNA ovat ilmoittaneet yhteistyösopimuksesta, jonka myötä MTV:n kanavat saapuvat DNA:n palveluiden kautta mobiililaitteisiin sekä teräväpiirtolaatuisena myös antennikoteihin.

Tänään julkaistun tiedotteen mukaan MTV ja DNA ovat ryhtyneet yhteistyöhön parantaakseen suomalaista televisiotarjontaa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että MTV:n teräväpiirtokanavat ovat nyt saatavilla sekä DNA:n VHF-antenniverkon että PlusTV-palvelun kautta antennikodeissa - esimerkiksi MTV3 HD -kanava on nähtävissä maksutta DNA:n tv-kortilla. Lisäksi DNA tarjoaa nyt yksinoikeudella MTV Total -paketin maksullisia kanavia antenniverkkoon.MTV:n ohjelmatarjontaa on saatavissa nyt myös mobiililaitteisiin DNA:n MatkaTV -palvelun kautta, ja MTV:n maksulliset urheilukanavat on tarkoitus lisätä palveluun kevään aikana. Palvelu on saatavilla iOS-, Android-, sekä Windows Phone 8 -laitteisiin.

Kirjoittaja: Juha Tuppi @ 18. joulukuuta, 2013 10:42
Tägit
DNA antenniverkko MTV teräväpiirtolähetys
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 2 kommenttia
 • TheAlexi

  Mutta miksi kortin takana? Ei Yle HD:kaan ole salattu

  18.12.2013 11:14 #1

 • user_org (vahvistamaton)

  Lainaus:Mutta miksi kortin takana? Ei Yle HD:kaan ole salattu
  YLE kanavat ovat ilmaisia (verolla maksettuja), MTV:n monet SD kanavatkin on maksullisia ja siis kortin takana. MTVn HD kanavat kaikki maksullisia, no MTV3 HD tavallaa ei, ei siis erillistä kanavamaksua, näkyy siis pelkällä kortti maksulla. (jos vastaanottoon sopivat laitteet).


  Vapaiden kaupallisten HD kanavien puute varmaan johtuu (mainos)rahan niukkuudesta.

  18.12.2013 12:02 #2

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud