Spotify saapuu LG:n älytelevisioille

Spotify saapuu LG:n älytelevisioille
LG on kertonut tänään tuovansa musiikkisovellus Spotifyn älytelevisioihinsa.

Aiemmin vain yhtiön kotiteatterit ovat tukeneet suosittua suoratoistopalvelua, mutta pian siihen päästään käsiksi myös LG:n kaikista vuoden 2013 älytelevisioista, uutisoi Engadget.Spotify on hiljattain laajentanut sen mainosrahoitteista ilmaiskäyttöä mobiililaitteisiin, mutta LG:n älytelevisioissa vaaditaan Premium-tunnus. Alkuun käyttäjä saa kuitenkin kuukauden ilmaiskäyttöä.

LG liittyy Samsungin ja Philipsin jälkeen kolmanneksi suureksi televisiovalmistajaksi, joka tarjoaa Spotify-sovelluksen älytelevisioilleen. Palvelu saapuu saataville seuraavien päivien aikana yhteensä yli 30 eri maassa, joihin kuuluu mukaan myös Suomi.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 16. joulukuuta, 2013 16:54
Tägit
LG Spotify
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud