AfterDawn logo

Tämän takia Snapchat ei myynyt Facebookille: jo nyt suositumpi kuvanjakopalvelu

Juha Tuppi Juha Tuppi
1 kommentti

Snapchatin edustajan mukaan palvelu prosessoi 400 miljoonaa kuvaa päivittäin. Business Insiderin mukaan vastaava luku Facebookilla on "vain" 350 miljoonaa per päivä.

Cnet raportoi Snapchat-palvelussa liikkuvan päivittäin 400 miljoonaa kuvaa. Asiasta myös uutisoineen Business Insiderin mukaan Facebook käsittelee 350 miljoonaa kuvaa päivässä. Vaikka Snapchatin luku käsittääkin myös videomateriaalin ja todennäköisesti ottaa huomioon jokaisen lähetyksen eri käyttäjälle, lähteet arvioivat Snapchatin silti voittavan Facebookin palveluun ladattujen kuvien määrässä.

Business Insiderin mukaan Snapchatin etumatka Facebookiin kuvanjakopalveluna tulee vain kasvamaan, kun ottaa huomioon, että palvelun käyttäjämäärä on tällä hetkellä huomattavasti pienempi kuin Facebookin. Snapchatin kuvaliikenteen määrä suhteessa Facebookin kuvalatauksiin kertoo intensiivisemmästä käytöstä, jonka perusteella voidaan olettaa palvelussa liikkuvan kuvamateriaalin määrän lisääntyvän palvelun kasvaessa.


Vaikuttaakin siltä, että Snapchat teki oikean ratkaisun kieltäytyessään taannoin Facebookin ostotarjouksesta.

1 KOMMENTTI

DeNiWar1/1

ja hyvä näin!
facebookilla on käänteinen "midaksen kosketus", kaikki mihin FB koskee ei muutu kullaksi, vaan suorastaan p*skaksi.

eivät osaa edes omaa mobiilisovellustaan tehdä, tungettu niin täyteen käyttäjän vakoilua ja muuta sontaa että on raskas resurssisyöppö ja muistirohmu, eikä edes toimi perusosiltaankaan kuten kuvien ja tilapäivitysten näyttämisessä.
sama kohtalo olisi ollut tuollakin jos olisi suckkerpeleen kelkkaan joutunut.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT