PlayStation 4:n julkaisu ruuhkautti PlayStation Networkin Yhdysvalloissa

PlayStation 4:n julkaisu ruuhkautti PlayStation Networkin Yhdysvalloissa
Amerikkalaiset ja kanadalaiset PlayStation Networkin käyttäjät ruuhkauttivat palvelun pyrkiessään lataamaan tuoreinta firmware-päivitystä.

CVG raportoi PlayStation Networkin käyttäjien ongelmista näiden pyrkiessä lataamaan Yhdysvalloissa tänään julkaistun PlayStation 4 -konsolin uusinta firmware-päivitystä. Lähteen mukaan Sony myönsi ongelmat ja toivoi käyttäjiltä kärsivällisyyttä.PS4:n julkaisupäivän päivitys, joka päivittää laitteen ohjelmiston versioon 1.5, tuo konsolille useita tärkeitä ominaisuuksia kuten usean pelaajan online-mahdollisuuden, etäkäyttöominaisuuden, ryhmäkeskustelun sekä Blu-Ray- ja DVD-toiston.

PlayStation 4 julkaistaan Suomessa 29. marraskuuta.


Kirjoittaja: Juha Tuppi @ 15. marraskuuta, 2013 12:50
Tägit
Sony firmware Sony PlayStation 4 Sony PlayStation Network
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 3 kommenttia
 • arcanix

  Jos haluaa välttää saman ruuhkan niin kannattaa ladata päivitys etukäteen usb-tikulle ja päivittää sen kautta.

  15.11.2013 14:48 #1

 • Playstation4

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti arcanix: Jos haluaa välttää saman ruuhkan niin kannattaa ladata päivitys etukäteen usb-tikulle ja päivittää sen kautta. Mutta mistä sen päivityksen saa ladattua ja mille koneelle se päivitys on?

  17.11.2013 13:24 #2

 • R4ndom1

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Playstation4: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti arcanix: Jos haluaa välttää saman ruuhkan niin kannattaa ladata päivitys etukäteen usb-tikulle ja päivittää sen kautta. Mutta mistä sen päivityksen saa ladattua ja mille koneelle se päivitys on? Noin 15 sekunnin googletuksella: link

  17.11.2013 22:47 #3

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud