Sony julkaisi uuden PlayStation-sovelluksen Android- ja iOS-alustoille

Sony julkaisi uuden PlayStation-sovelluksen Android- ja iOS-alustoille
Sony on julkaissut virallisen PlayStation-sovelluksen Android- ja iOS-alustoille, joka sallii pääsyn PlayStation Networkiin tableteilta ja älypuhelimista.

Sovellus mahdollistaa kaverien kanssa keskustelun, peli-ilmoitusten vastaanottamisen ja PlayStation Storessa asioinnin etänä. Sovellus toimii myös PlayStation 4:n näppäimistönä esimerkiksi pelisessioiden aikana. Riippuen pelien sovellukselle tarjoamasta tuesta, sitä on mahdollista käyttää myös PS4:n toisena näyttönä. Polygon raportoi myös Twitter- ja Facebook-integraatiosta.Sovellus on jo saatavilla Yhdysvalloissa Google Playssa sekä iTunesin App Storessa, mutta vaatii luonnollisesti toimiakseen PlayStation 4:n. Polygonin uutisen mukaan sovellus julkaistaan Euroopassa 22. marraskuuta.

Kirjoittaja: Juha Tuppi @ 13. marraskuuta, 2013 13:45
Tägit
Android iOS Sony PlayStation 4 PSN
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy