MTV:n suorat lähetykset alkoivat Katsomossa

MTV:n suorat lähetykset alkoivat Katsomossa
Uutisoimme jo aiemmin syksyllä MTV:n suunnittelevan suorien lähetystensä tuomista nettiin. Nyt lupaus on täytetty ja sekä Maikkarin ilmaiskanavien että maksukanavien suorat lähetykset löytyvät Katsomo.fi:n etusivulta.

Suorat lähetykset ovat tätä kirjoittaessa saatavilla seuraaville kanaville: MTV3, Sub, AVA, MTV Max, MTV MAX Sport 1, MTV MAX Sport 2, C More Tennis ja C More Extreme.


Aiemmin tänä vuonna Yle toi omat suorat lähetyksensä nettiin ja AfterDawnin tiedusteltua suunnitelmia muilta TV-yhtiöiltä, myös Sanoma ja SBS Discovery ovat aloittamassa suorat lähetykset verkossa viimeistään ensi vuonna.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 4. marraskuuta, 2013 9:30
Tägit
Sub MTV3 Katsomo.fi MTV netti-tv AVA
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 6 kommenttia
 • friis

  Harmi vaan että toteutettu silverlightilla. Tai oikeastaan harmi että maikkari käyttää DRM:ää noissa silverlight streemeissä, ei saa edes VLC:lle dumpattua streemiä. Mobiilistreemit saa avattua VLC:llä, mutta niiden laatu ei taas ole kummoista.

  las ballenas son el camino

  4.11.2013 10:56 #1

 • Lumikki

  Yritykset on niin keskittynyt suojelemaan omia asioitaan DRM:n avulla että lopulta tulee ulos sellaisia tuoteita jotka eivät oikeastaan enää kelpaa kuluttajalle. Ehkä nämä "päättävät" ihmiset eivät tajua kuinka vahingollinen liiallinen DRM on heidän liiketoimilleen.

  Mitä tulee kyseisiin kanaviin niin liiallinen mainonta on jo ne pilannut. Ei niitä tule katsottua enää edes ilmaiseksi. Miksi katsoa esimerkiksi TV-sarjaa jossa tulee 45 minuutin aika 3-5 mainoskatkoa. Se pilaa koko ohjelman katselemisen nautinnon.

  4.11.2013 12:50 #2

 • LigHtX

  Niin no, Lumikki jos nyt totta puhutaan, niin kyseisen kanavan nimi (Mainostelevisio) voi antaa hieman osviittaa tämänkaltaisesta toiminnasta. Joskin kenties siinä olen samoilla linjoilla kanssasi, että mielummin vähän pitkiä mainoskatkoja kuin paljon lyhyitä.

  4.11.2013 13:45 #3

 • Boss93

  Mukavaa sinäänsä, että tekniikka kehittyy kuluttajaystävällisemmäksi(?), mutta itselleni tuo ei juurikaan muutosta tuo, sillä tällä hetkellä ensisijaisena näyttönäni on full HD televisio, jossa on digiviritin sisäisenä ja siirtyminen HDMI:stä TV:n puolelle vaatii kolme painallusta kaukosäätimestä.

  AMD FX-6300 @4,4GHz/Asus M5A99X EVO R2.0/Ram: 10GB DDR3 /Scythe Katana III /Asus GTX650 Direct CU 1GB /Asus PCE-N15 /XFX 450W Core Edition 80+ Bronze/Intel 330 120Gb SSD + SG Barracuda 7200.10 250Gb + SG Momentus 5400.6 500Gb + WD 5400RPM 250Gb /Bitfenix Outlaw custom mod /Samsung 940BF & Syncmaster TA350 /Samsung Bluray Combo SATA 12X /Razer Lycosa /Creative Fatality & Creative Desktop theater 5.1 DTT2500 Digital /Razer Naga / Logitech Attack3/Win 8 Pro 64

  4.11.2013 15:27 #4

 • tataka

  aika älytöntä ainakin ilmaiskanavien tallennusta estää kun pystyy ihan tallentavalla digiboksilla tai tv tikulla niitä tallentamaan. estetään esim linuxia käyttäviltä katsominen.

  muutenmtosi hyvä juttu, vielä kun nelonen, liv ja jim saataisiin niin olisi hyvä sekä tietty edes sd resolla tai hd tasoisena. voi olla että yle on ensimmäinen joka ottaa paremmalla resolla nettistriimit kun tässäkin ovat edellä, asiaan saattaa vaikuttaa se että heidän rahoituksensa on turvattu, joten sietääkin palvella useampiakin käyttäjiä paremmin.

  4.11.2013 17:50 #5

 • friis

  Täällä ohje miten noita mobiililähetyksiä voi katsoa esim. VLC:llä

  las ballenas son el camino

  5.11.2013 12:22 #6

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud