AfterDawn logo

MTV:n suorat lähetykset alkoivat Katsomossa

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
6 kommenttia

Uutisoimme jo aiemmin syksyllä MTV:n suunnittelevan suorien lähetystensä tuomista nettiin. Nyt lupaus on täytetty ja sekä Maikkarin ilmaiskanavien että maksukanavien suorat lähetykset löytyvät Katsomo.fi:n etusivulta.

Suorat lähetykset ovat tätä kirjoittaessa saatavilla seuraaville kanaville: MTV3, Sub, AVA, MTV Max, MTV MAX Sport 1, MTV MAX Sport 2, C More Tennis ja C More Extreme.


Aiemmin tänä vuonna Yle toi omat suorat lähetyksensä nettiin ja AfterDawnin tiedusteltua suunnitelmia muilta TV-yhtiöiltä, myös Sanoma ja SBS Discovery ovat aloittamassa suorat lähetykset verkossa viimeistään ensi vuonna.

6 KOMMENTTIA

friis1/6

Harmi vaan että toteutettu silverlightilla. Tai oikeastaan harmi että maikkari käyttää DRM:ää noissa silverlight streemeissä, ei saa edes VLC:lle dumpattua streemiä. Mobiilistreemit saa avattua VLC:llä, mutta niiden laatu ei taas ole kummoista.

Lumikki2/6

Yritykset on niin keskittynyt suojelemaan omia asioitaan DRM:n avulla että lopulta tulee ulos sellaisia tuoteita jotka eivät oikeastaan enää kelpaa kuluttajalle. Ehkä nämä "päättävät" ihmiset eivät tajua kuinka vahingollinen liiallinen DRM on heidän liiketoimilleen.

Mitä tulee kyseisiin kanaviin niin liiallinen mainonta on jo ne pilannut. Ei niitä tule katsottua enää edes ilmaiseksi. Miksi katsoa esimerkiksi TV-sarjaa jossa tulee 45 minuutin aika 3-5 mainoskatkoa. Se pilaa koko ohjelman katselemisen nautinnon.

LigHtX3/6

Niin no, Lumikki jos nyt totta puhutaan, niin kyseisen kanavan nimi (Mainostelevisio) voi antaa hieman osviittaa tämänkaltaisesta toiminnasta. Joskin kenties siinä olen samoilla linjoilla kanssasi, että mielummin vähän pitkiä mainoskatkoja kuin paljon lyhyitä.

Boss934/6

Mukavaa sinäänsä, että tekniikka kehittyy kuluttajaystävällisemmäksi(?), mutta itselleni tuo ei juurikaan muutosta tuo, sillä tällä hetkellä ensisijaisena näyttönäni on full HD televisio, jossa on digiviritin sisäisenä ja siirtyminen HDMI:stä TV:n puolelle vaatii kolme painallusta kaukosäätimestä.

tataka5/6

aika älytöntä ainakin ilmaiskanavien tallennusta estää kun pystyy ihan tallentavalla digiboksilla tai tv tikulla niitä tallentamaan. estetään esim linuxia käyttäviltä katsominen.

muutenmtosi hyvä juttu, vielä kun nelonen, liv ja jim saataisiin niin olisi hyvä sekä tietty edes sd resolla tai hd tasoisena. voi olla että yle on ensimmäinen joka ottaa paremmalla resolla nettistriimit kun tässäkin ovat edellä, asiaan saattaa vaikuttaa se että heidän rahoituksensa on turvattu, joten sietääkin palvella useampiakin käyttäjiä paremmin.

friis6/6

Täällä ohje miten noita mobiililähetyksiä voi katsoa esim. VLC:llä

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT