AfterDawn logo

Soneralta HBO ilman määräaikaisuutta korkeammalla kuukausimaksulla

Teemu Laitila Teemu Laitila
11 kommenttia

Vaikka HBO:n tuore HBO Nordic -palvelu toimii netin kautta kaikille halukkaille, kanava tekee yhteistyötä Soneran kanssa, jonka tv-palvelussa kanavan sisällöt ovat myös nähtävissä.

HBO:n tarjonta on osa Soneran Koti TV -palvelua ja 19.12 alkaen se voidaan liittää palvelun kanavavalikoimaan 9,95 euron kuukausihinnalla. Palvelu toimii Soneran verkossa samoin kuin nettipalvelukin eli luvassa on sarjojen uudet jakson vuorokauden sisään ensiesityksestä suomenkielisellä tekstityksellä varattuna. HBO tulee myös Soneran kaapelitelevisioasiakkaiden saataville ensi vuoden alusta alkaen.

Nettipalvelusta poiketen Soneran Koti TV -käyttäjät voivat kuitenkin tilata kanavan myös kuukausimaksulla ilman määräaikaista sopimusta. Ilman määräaikaissopimusta kuukausimaksu nousee 14,95 euroon.

11 KOMMENTTIA

pelce1/11

Palvelusta loistavat poissaolollaan sellaiset sarjat kuten OZ. Jääpi tilaamatta vaikka alunperin itsekin kyseistä palvelua innolla odotin ja hehkutin tutuille.

Hyvin kusivat HBO:lla koko palvelun lanseerauksen; Tuettujen laitteiden lista todella pieni (toistaiseksi), HD-sisältö puuttuu (toistaiseksi), 12 kk:n määräaikaisuus muille kuin Soneran asiakkaille (joskin kuluttajalla on etämyynnissä aina 14 pv peruutusoikeus), eikä palvelussa ole edes sitä vähää katseltavaa kuin Netflixissä... Ainoa vetonaula on Game of Thrones ja sillä ei maksavia asiakkaita kyllä tarpeeksi saa. Todella harmi!

Pihlis122/11

pelice HBO:n on luvannut tuoda palveluunsa noita sarjoja myöhemmin. Mutta joo lanseeraus oli aika kökkö.

mjk3/11

Only sonera....

Spion^4/11

Joku operaattori sentään tarjoaa. Mitenköhän nopeasti muut seuraa perässä?;) HBO ei itsekkään taida tarjota kun määriksellä?

_Johny_5/11

Onko tuo nyt niin uutinen että taas Sonera tarjoaa kalliimmalla hinnalla

tonttila6/11

pleikkarilla se ei toimi(tuleekokaan), selaimen kuva pc:llä aivan onneton.. Mites samsungin smarttihärvelin omistajat? Onko se mainostettu teräväpiirto sitä kautta parempaa?

Itse laitoin koneen kiinni viikonloppuna olohuoneen 60 tuumaiseen ja hieman pelokkaana tilasin boxing nightin ja laatu oli ihan katsottava. Sit kokeilin samalla hbo:ta, kuvanlaadun surkeus sai melkein itkemään.

Kyllä kun tuo sampan 6kk ilmaista loppuu, kyseinen palvelu lähtee ja flixi jää. Pitäkää pakkosopimuksenne..

mp_misc7/11

Joo, ihan kiva että HBO:n saa Soneralta ilman määräaikaista sopimusta, mutta tuossa Soneran KotiTV:ssä onkin sitten 24kk määräaikaisuus...

pelce8/11

HS tehnyt vertailun eri tilausvideopalveluista... kannattaa lukaista jos yhtään asia kiinnostaa.

Artikkeli:
http://www.hs.fi/paivanlehti/kuluttaja/.../a1355811653210

Loppuarvio:
http://www.hs.fi/paivanlehti/19122012/k.../a1355811717410

SoneraPartio9/11

Moikka,
meillä tosiaan tänään pläjähti myyntiin tuo paljon odotettu HBO. Tällä hetkellä saatavuus on vain Kotitv:seen, mutta tiedotamme myöhemmin kaapelin osalta tilanteen.
HBO:n voi tilata myös ilman määräaikaisuutta, kuten ketjussa on mainittu :) KotiTv:ssä saattaa olla määräaikaisuus, muttei tämä ole velvoite HBO:n hankkimiselle kuitenkaan.
Kas tässä meidän sivuilta infoa HBO:sta ja hinnoista: http://bit.ly/T6MTcw


Hyvää keskiviikko toivottaen,
Lauren@SoneraPartio

johtaja5910/11

Soneralta saa kaikkea muutakin muita kalliimalla ja vissiin ainoana suomalaisena tarjoaa datakatolla varustettuja 3G / 4G -liittymiä (siis rajaton datan siirto ei ole edes vaihtoehtona).

SoneraPartio11/11

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti johtaja59:

Soneralta saa kaikkea muutakin muita kalliimalla ja vissiin ainoana suomalaisena tarjoaa datakatolla varustettuja 3G / 4G -liittymiä (siis rajaton datan siirto ei ole edes vaihtoehtona).

Tervehdys arvon johtaja59,

Haluaisin vinkata sen verran, että 4G-paketeissamme ei ole tätä nykyä rajoja. link

Mukavaa joulun odotusta :)

Tero@SoneraPartio

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT