AfterDawnin podcast osa 8: HTC, iOS 6 -kartat ja HBO

AfterDawnin podcast osa 8: HTC, iOS 6 -kartat ja HBO
AfterDawnin virallisen podcastin järjestyksessään kahdeksas jakso on nyt julkaistu. Syksyn rupeaman toisessa jatkossa käsitellään muun muassa uutuuspuhelimia, televisio- ja elokuvapalveluita, iOS-karttaohjelmistoa sekä Internet Explorerin haavoittuvuutta.

Podcastin isäntinä tällä kertaa ovat Teemu Laitila (@teemulaitila) ja Matti Vähäkainu (@mattivah).Risut, ruusut sekä kaikki ehdotukset otetaan mielellään vastaan sekä kommenteissa että palautekaavakkeen kautta.

Lataa podcast puhelimeesi:
Lataa podcastPodcastin voit ladata suoraan täältä.

Podcastin RSS-feedi löytyy täältä.

Voit tilata podcastin iTunesiin täältä.

00:50: HTC Windows Phone 8X - uusi lippulaiva myyntiin marraskuun alussa
08:00: HTC:n astetta edullisempi Windows-puhelin: Windows Phone 8S
11:35: Applen uudet kartat saivat murska-arviot
19:00 Nokia ottaa kaiken irti Applen karttaongelmista -- julkaisi vertailun karttapalveluista
22:30: HBO Nordic piti lupauksensa, sarjat alle kympillä kuussa
24:35: HBO tulee Suomeen ja Samsungin laitteisiin
33:10: Netflix tuo kuukausimaksullisen videovuokrauksen Suomeen
49:40: Internet Explorerissa vakava turva-aukko -- käytä muita selaimia
42:00: HTC:n Windows Phone 8 -avaus on nimeltään 8XKirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 26. syyskuuta, 2012 13:37
Tägit
Apple AfterDawn podcast Netflix Windows Phone HBO iOS 6 HBO Nordic HTC Windows Phone 8S HTC Windows Phone 8X
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 4 kommenttia
 • sasu70

  Hauska kuunnella, kun nuorilla pojilla asenne, kuin papparaisilla! Asioihin mistä puhuu, kannattaisi tutustua edes pintapuolisesti ja tällainen "amis" tyyliin arvailu tuskin vetoaa murrosikäisinkään nykyaikana. Ottakaa nyt hyvänenaika edes jonkinlainen itsekritiikki käyttöön ja kuunnelkaa ensin, mitä puhutte julkisesti :o

  Otetaan tuttu esimerkki, miten asennevamma vaikuttaa MS tuotteen IE arvosteluun; Olikohan tämä ensimmäinen "reikä" tänä vuonna? Neuvo vaihtaa selainta on siis perusteltua!? No unohtuiko mainita, että montako reikää muista selimista on löytynyt! Miksi muiden selaimien tietoturvaongelmista ei tarvitse uutisioida ja vaihtaa turvallisempaan? Oliko ms tavassa hoitaa ongelma nopeasti alta pois jotain huonoa?

  Nyt on kyllä AD-pojilla kasvun paikka ja siirtyä tälle vuosituhannelle asenteineen! Aloittakaa vaikka tutustumalla ko. IE10 selaimeen (joka ei ole beta, eikä edes RC, vaan ihan RTM tovin aikaa)! IE on kuitenkin edelleen maailman käytetyin selain ja IE10 on jo uusinta selainsukupolvea, jolle ei vielä kilpailijoita ole vastinetta löytynyt.

  Ai niin, MS on maksanut kaikki testit edukseen (asenne viime vuosituhannelta)! Otetaan siis yhteistyökumppaninne ja Googlen tekemä työkalu tähän alkajaisiksi ;) http://www.tomshardware.com/reviews/rob...mance,3303.html

  26.9.2012 17:07 #1

 • squi

  Kiitoksia palautteesta! Asioista toki pyritään ottamaan selvää, mutta aina ei voi kaikkea huomioida/muistaa.

  Haluaisin kuitenkin kommentoida tätä väitettyä IE-vastaisuutta. Ehkä ei käynyt podcastissa ilmi, mutta itse pidän Internet Explorerin 9-versiota jo varsin pätevänä selaimena, kymppiin en ole sen tarkemmin vielä syventynyt, mutta tuskin siinä on ainakaan huonompaan suuntaan menty. Siltikin käytän itse Chromea, joka on Tom's Hardwaren WBGP-testeissä päihittänyt IE9:n joka kerta.

  26.9.2012 17:30 #2

 • sasu70

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti squi: Siltikin käytän itse Chromea, joka on Tom's Hardwaren WBGP-testeissä päihittänyt IE9:n joka kerta. Niin, tarkoitin asenteella myös "minun käyttämä selain on parempi, kuin sinun selain", eli jätetään ne hiekkalaatikko väittelyt lapsille ja suhtaudutaan, kuin aikuiset ..tai oikeat toimittajat ;)

  Täytyy vielä mainita, mikä aiheutti valtaisan nauruhörähdyksen kahvihuoneessa! Kehuitte Netflixin maasta taivaaseen ja toimii lähes kaikilla laitteilla ..ja seuraavassa lausessa mainitsette, että Silverlight ei toimi Macissa ja MTV3 sitä käyttää, eikä tarvitsisi olla koko SL olemassakaan!

  No tässä karvas totuus; Netflix on maailman suurin Silverlight käyttäjä ja toimii myös maceissa luonnollisesti. Nyt pojjaat takaisin koulunpenkille ja opiskeleen vaikka HTML5 alkajaisiksi.

  26.9.2012 18:22 #3

 • Siggy

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti sasu70: Hauska kuunnella, kun nuorilla pojilla asenne, kuin papparaisilla! Asioihin mistä puhuu, kannattaisi tutustua edes pintapuolisesti ja tällainen "amis" tyyliin arvailu tuskin vetoaa murrosikäisinkään nykyaikana. Ottakaa nyt hyvänenaika edes jonkinlainen itsekritiikki käyttöön ja kuunnelkaa ensin, mitä puhutte julkisesti :o
  Kiitokset. Pyritään siihen, että asenne on kuin papparaisilla jatkossakin!

  Pintapuolisesti yleensä tutustumme asioihin, mutta kaikkea emme toki tiedä. Sen tosin tiedämme erittäinkin hyvin, että tietomme ovat rajalliset. Amistyylistä en osaa sanoa tai siitä keneen se vetoaa.

  Juttu on kuunneltu läpi etukäteen. Ei liiemmin huolettanut laittaa julkiseen jakoon.

  Lainaus:
  Otetaan tuttu esimerkki, miten asennevamma vaikuttaa MS tuotteen IE arvosteluun; Olikohan tämä ensimmäinen "reikä" tänä vuonna? Neuvo vaihtaa selainta on siis perusteltua!? No unohtuiko mainita, että montako reikää muista selimista on löytynyt! Miksi muiden selaimien tietoturvaongelmista ei tarvitse uutisioida ja vaihtaa turvallisempaan? Oliko ms tavassa hoitaa ongelma nopeasti alta pois jotain huonoa?
  Toiselle se on asennevamma, toiselle mielipide.

  Ei unohtunut mainita oikeastaan mitään asiaan liittyvää. Syystä tai toisesta tarkoituksena oli vain mainita tämänkertainen tietoturva-aukko, vaikka toki tietoturvasta olisi voinut keskustella kattavamminkin. Loistava idea!

  Lainaus:
  Nyt on kyllä AD-pojilla kasvun paikka ja siirtyä tälle vuosituhannelle asenteineen! Aloittakaa vaikka tutustumalla ko. IE10 selaimeen (joka ei ole beta, eikä edes RC, vaan ihan RTM tovin aikaa)! IE on kuitenkin edelleen maailman käytetyin selain ja IE10 on jo uusinta selainsukupolvea, jolle ei vielä kilpailijoita ole vastinetta löytynyt.

  Ai niin, MS on maksanut kaikki testit edukseen (asenne viime vuosituhannelta)! Otetaan siis yhteistyökumppaninne ja Googlen tekemä työkalu tähän alkajaisiksi ;) http://www.tomshardware.com/reviews/rob...mance,3303.html
  Kasvetaan toki joka vuosi, toivottavasti joskus isoksikin. :) En tiedä mikä tämä asennehomma on, mutta jokaisella meillä on vahvoja ja vähemmän vahvoja mielipiteitä. Podcastit pyörivät hyvin pitkälti ajankohtaisten aiheiden ja meidän mielipiteidemme ympärillä.

  Mitä vielä tulee Netflixiin ja Silverlightiin, niin Netflixissä erityisen hyvää on laaja laitetuki. Laitteista kaikki eivät käsittääkseni käytä Silverlightia.

  Koulun penkillä HTML5-kurssilaisille varmaan sanottaisiin, että unohtakaa Silverlight. ;)

  Matti Vähäkainu
  Staff member

  26.9.2012 22:29 #4

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud