AfterDawn logo

HBO: Myös vanhemmat sarjat mukaan

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
4 kommenttia

Lokakuussa Suomessa avaava maksu-tv-kanava HBO on täsmentänyt Twitter-tilinsä kautta tulevan palvelunsa sisältöä. Mielenkiintoisin täsmennys liittyy "aiempien kausien arkistoon".

HBO:n aiheeseen liittyvä twiitti paljastaa, että kanavan tuleva "alle 10e/kk" maksava verkkopalvelu tulee sisältämään myös kaikki vanhemmat HBO:n sarjat, kuten Deadwood, Sinkkuelämää ja Mullan alla.

Myös tekniikka on täsmentynyt, ainakin osittain -- tekstitykset ovat päälle/pois -kytkettävässä muodossa, video on HD-tasoista ja kuten aiemmin uutisoimme, laitetuki vaikuttaa olevan erittäin hyvällä tolalla.

Soneralle Koti TV -palveluun, muttei kaapeliin

Sonera on kertonut Tietokone.fi:lle, että yhtiö aikoo tuoda HBO:n heti lanseerauksen yhteydessä Koti TV-palveluunsa, mutta kertonut samaan syssyyn, että kanavaa ei aiota tuoda Soneran kaapelitelevisioasiakkaiden saataville.

Ei Sonyn televisioihin

Myös laitetuen puolella tapahtuu, kun Samsung ilmoitti tukevansa HBO:ta tietyissä Smart TV-televisioissaan, mutta Sony aikoo Iltasanomien mukaan tukea ainoastaan Netflixiä omissa älytelevisioissaan.

4 KOMMENTTIA

xxwavx1121/4

Toivottavasti Netflix toimii myös Samsungilla, aika typerää touhua jops pitää alkaa telkkaria valitsemaan tuommoisen perusteella.

johtaja592/4

Tässä saa rahoilleen vastinetta.

vinikka3/4

Toivottavasti tulee satelliittijakeluun.

fromWinland4/4

Sopivasti päivitti HBO Android softansakin niin voi tabletillakin katsella kun N7 saapuu Suomeen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT