AfterDawn logo

DNA lähettää lätkän MM-kisat teräväpiirtona myös antenniverkossa

Teemu Laitila Teemu Laitila
3 kommenttia

DNA aikoo lähettää kevään jääkiekon MM-kisat teräväpiirtotarkkuudella myös antenniverkkonsa asiakkaille. Teräväpiirtolähetyksiä voi katsella DNA:n antenniverkon alueella CANAL +:n MM-kisapaketin kautta.

MM-kisalähetykset uhkasivat jäädä ilman teräväpiirtojakelijaa, kun TV Viihde ilmoitti lopettavansa toimintansa. Uuden sopimuksen myötä DNA ottaa CANAL + MM-kiekko 24/7 HD ja CANAL + Urheilu HD -kanavat valikoimiinsa. DNA:n Hd-tason antennilähetysten katseluun tarvitaan VHF-antenni sekä teräväpiirtolähetyksiä tukeva vastaanotin (DVB-T2). Kanavat ovat katseltavissa normaalilaatuisena kaikilla digivirittimillä ja DNA Welho TV -kortilla.

Molemmat jääkiekkoa HD-tarkkuudella lähettävät kanavat sisältyvät jo valmiiksi CANAL+ Total - ja CANAL + Sport -paketteihin ilman erillistä lisämaksua.

Teräväpiirtokiekkoa voi antennin lisäksi katsella kaapeliverkon kautta.

3 KOMMENTTIA

TheAlexi1/3

Vielä kun sais MTV3 HD:n DNA:n tarjontaan salaamattomana niin olis kyllä aika jees juttu kun eikös sieltäkin lätkää tule

johtaja592/3

Taitaa olla että ei HD lähetyksiä tulla koskaan näkemään salaamattomana tekijänoikeus-asioiden vuoksi.
Mutta kun näkisi DVB-T2 lähetykset edes kortin kanssa, niin kävisin boxin ostamassa. Peittoalue on vaan niin pieni.

avthein3/3

Kuinkahan piiitkällä viiveellä mahtaa lähetys tulla?

Kun viimeksi siirryin seuraamaan MM-kisoja radion kautta ja katsomaan kuvaa (äänettömänä) YLE:n areenalta kun siellä videon viive oli antenniverkkoa pienempi...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT