Steam tuplasi taas myynnin - valloittaa jatkossa myös olohuoneet

Steam tuplasi taas myynnin - valloittaa jatkossa myös olohuoneet
Valven Steam-pelipalvelu on julkaissut kuluneen vuoden tuloksensa, ja tuttuun tapaan pelien myynti Steamin kautta on kaksinkertaistunut, mikä tekee vuodesta 2011 seitsemännen 100% kasvuvuoden Steamille.

Palvelussa on tällä hetkellä yli 1800 peliä, ja käyttäjätilejä on yli 40 miljoonaa. Steam kertoi myös ylittäneensä 5 miljoonan yhtäaikaisen käyttäjän rajan joulukauden alennusten aikaan. Yli 14,5 miljoonaa peliä rekisteröitiin vuoden 2011 aikana, mikä on 67% enemmän kuin edeltävänä vuonna.Valven mukaan Steam-palvelu on jakanut dataa yli 780 petatavua, eli 780 000 teratavua. Kasvun myötä Valve on myös joutunut kaksinkertaistamaan palvelinkapasiteettinsa, ja pelien jakamistekniikkaa on kehitetty entistä paremmaksi jotta käyttäjien pelilataukset olisivat entistä nopeammat.

Valven pääjehu Gabe Newell kertoo seuraavaksi suureksi muutokseksi Steamille Big Picture UI -käyttöliittymän, joka on nimensä mukaisesti tarkoitettu suurille televisioruuduille ja sohvalta käsin käytettäväksi.Kirjoittaja: Panu Roivas @ 7. tammikuuta, 2012 13:27
Tägit
Steam Valve pelimyynti myyntiluvut
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 13 kommenttia
 • Lemonte

  Olis aika kiva jos vielä steamia pystys käyttämään xbox360 ohjaimella. Siis ihan vaan vaikka, että sais valittua listalta pelin ja käynnistettyä sen ohjaimella.

  7.1.2012 14:45 #1

 • myllis

  Lainaus:on myös joutunut kaksinkertaistamaan palvelinkapasiteettinsa
  Ja ei siltikään riitä minulle.

  7.1.2012 19:02 #2

 • mjk

  Muutamia ongelmia on tullut esille, mm visa electron ei toimi ja myös ei ns verkkopankkimaksua. Eli lähellekkään kaikki eivät kykene osteleen tuolta.

  Myös "lataajia" eli ostajia on samoja eri peleille jolloin se todellinen määrä taitaapi olla pienempi, mutta onhan se steamille pullistelua sanoa että on paljon lataajia....itsellä steam koneella mutta yhtäänpeliä en ole sieltä ostanut kaikki "steam-pelit" ovat cd/dvd-versioisia ja tietysti niitä ilmaispelejä sekä demoja :p, palvelu on ihan hyvä kunhan saadaan ne pienet puuteet pois.

  Niin ja joku vastaa kohta miksi verkkopankkimaksu...kun firma jenkkiläinen no se maksusysteemi sattuu toimimaan EA:lla ja ms:llä taas toimii visa-electron...että se toimisi myös steamissa joa vain halua olisi.

  Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

  7.1.2012 21:28 #3

 • Tnoi

  @3

  Ei se steamin vika ole jos joku nevari pankin electron ei toimi. Soita sinne pankkiin tai mene toisen pankin asiakkaaksi jos eivät saa toimimaan sitä. Itselläni on ainakin aina pelittänyt ihan moitteetta ostaminen.

  7.1.2012 21:50 #4

 • Niilomaan

  Visa Electron toimii Steamissa. Jotkut pankit ovat poistaneet Electronin verkkomaksun käytöstä kokonaan (mm. POP) vedoten tietoturvasyihin. Jos muualla toimii, mutta Steamissa ei, niin vika on todennäköisimmin penkin ja näytön välissä. Suosittelen ottamaan kuitenkin yhteyttä pankkiin.

  7.1.2012 22:06 #5

 • Morke

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti myllis: Lainaus:on myös joutunut kaksinkertaistamaan palvelinkapasiteettinsa
  Ja ei siltikään riitä minulle.

  Joo tarjouksien aikana oli hiukan nihkeää ladata

  8.1.2012 00:39 #6

 • mjk

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Niilomaan: Visa Electron toimii Steamissa. Jotkut pankit ovat poistaneet Electronin verkkomaksun käytöstä kokonaan (mm. POP) vedoten tietoturvasyihin. Jos muualla toimii, mutta Steamissa ei, niin vika on todennäköisimmin penkin ja näytön välissä. Suosittelen ottamaan kuitenkin yhteyttä pankkiin. Juu nyt en puhunut itsestäni, visa/master toimivat minulla, periaatteesta en ole tuolta ostanut. Siis kaikilla ei ole mahdollisuutta saada visa/mastercardia, mm sairaseläkkellä, työttömänä tai alaikäisenä. Myös ne jotka ovat menettäneet "luottokelpoisuutensa" eivät myöskään tietystikkään sitä saa. Kokemukseni siis perustuvat ystävä- ja kaveripiiriin. Mutta onhan tuo hassua jos ea saa verkkopankkijutun toimimaan mutta steam ei.

  Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

  8.1.2012 12:41 #7

 • dRD

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mjk: Mutta onhan tuo hassua jos ea saa verkkopankkijutun toimimaan mutta steam ei. Veikkaan, että suomalaisten verkkopankkitunnusten tukeminen vaatisi tytäryhtiön perustamista Suomeen, josta tulee vähintäänkin satojen tuhansien lisälasku vuositasolla hallinnointikuluina, jne. Lisäksi suomalaisen tytäryhtiön perustaminen saattaisi vaatia muutoksia pelien ALVitasoon, jne. Käytännössä siis kaikkien suomalaisten Steamista tehtävät peliostokset kallistuisivat, kun em. kustannukset upotettaisiin hintoihin jatkossa. Se potentiaalinen asiakaskunnan prosentti, jolla on vain verkkpankkitunnukset eikä Electronia / vastaavaa, tulisi aika kalliiksi kaikille muille.

  8.1.2012 12:51 #8

 • Ykshaileekokosteam (vahvistamaton)

  Hei haloo,kuka tarvii jotain steamia ihan oikeesti???
  Mokoman vakoilupaskan ylihinnoitellut edelleenmyymättömät kertakäyttötuotteet saavat mielellään jäädä ostamatta. Mitä tulee nykyaikana johonkin vanhaaikaisen ja kalliin luottokortin käyttöön, niin se on vain köyhiä varten, jotka tarvii luottoa :P

  8.1.2012 14:29 #9

 • mjk

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mjk: Mutta onhan tuo hassua jos ea saa verkkopankkijutun toimimaan mutta steam ei. Veikkaan, että suomalaisten verkkopankkitunnusten tukeminen vaatisi tytäryhtiön perustamista Suomeen, josta tulee vähintäänkin satojen tuhansien lisälasku vuositasolla hallinnointikuluina, jne. Lisäksi suomalaisen tytäryhtiön perustaminen saattaisi vaatia muutoksia pelien ALVitasoon, jne. Käytännössä siis kaikkien suomalaisten Steamista tehtävät peliostokset kallistuisivat, kun em. kustannukset upotettaisiin hintoihin jatkossa. Se potentiaalinen asiakaskunnan prosentti, jolla on vain verkkpankkitunnukset eikä Electronia / vastaavaa, tulisi aika kalliiksi kaikille muille. Näin minäkin juuri epäilen...mutta suomi ei ole aino paikka missä moinen ei toimi..saksa ja itävalts on myös samalla viivalla suomen kanssa jossa ei edm eivät toimi.

  Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

  8.1.2012 15:55 #10

 • dRD

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mjk: Näin minäkin juuri epäilen...mutta suomi ei ole aino paikka missä moinen ei toimi..saksa ja itävalts on myös samalla viivalla suomen kanssa jossa ei edm eivät toimi. Veikkaan, juurikin edellämainituista syistä, että eivät tule koskaan toimimaankaan. SEPA on yhtenäistänyt pankkikortit Euroopassa, joten jokaisella sukankuluttajalla on mahdollisuus hommata Visa Electron tai sen MC-sisar. Se on sitten pankkien hölmöilyä, jos kortti ei toimi netissä ja siihenhän ei auta kuin valittaminen tai pankin vaihto.

  Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
  Webmaster
  http://AfterDawn.com/

  8.1.2012 16:05 #11

 • vkkkk

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mjk: Näin minäkin juuri epäilen...mutta suomi ei ole aino paikka missä moinen ei toimi..saksa ja itävalts on myös samalla viivalla suomen kanssa jossa ei edm eivät toimi. Veikkaan, juurikin edellämainituista syistä, että eivät tule koskaan toimimaankaan. SEPA on yhtenäistänyt pankkikortit Euroopassa, joten jokaisella sukankuluttajalla on mahdollisuus hommata Visa Electron tai sen MC-sisar. Se on sitten pankkien hölmöilyä, jos kortti ei toimi netissä ja siihenhän ei auta kuin valittaminen tai pankin vaihto. EA käyttää jotain välitys firmaa kun verkkopankkia käyttää rahat ei mene suoraa ea:lle.

  En nää mitään syytä miks steam ei voisi käyttää samaa. Jos jotain lisäkustannuksia tulee siihen voi aina laittaa "verkkopankki lisän"

  8.1.2012 19:50 #12

 • jmov84

  Kyllähän jokainen, jolle luottokortit ym. ovat mahdottomuus, pystyy hakemaan paikallisesta R-kioskilta Paysafecardin (käytännössä kassa tulostaa kuitin, jossa koodi) ja ostaa pelit sitten sen avulla. Piti tuotakin kokeilla, kun ilmaislehden välissä tuli Paysafe-alennuskortti, jolla sai höylättyä muutaman euron hinnasta pois. Kun Steamissa oli -75% alennuksia ja siihen sai vielä PSC:n alennuksen päälle, niin ei jäänyt paljoa hintaa joulun ostoksille. :D

  9.1.2012 21:51 #13

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud