AfterDawn logo

Samsung esittelee Super OLED -television ensi viikolla

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
4 kommenttia

The Verge -verkkolehden toimittajat ovat pistäytyneet CES-messujen tapahtumapaikalla muutama päivä etuajassa. He ovat löytäneet Samsungin pystyttämän julisteen, jossa mainostetaan näkyvästi yhtiön tulevaa Super OLED -televisiota.

Samsungin ohella ainakin LG aikoo esitellä ensi viikolla OLED-näytöllä varusteltua 55-tuumaista ja vaivaiset neljä millimetriä paksua televisiota. Se että eroaako Samsungin "Super OLED" jotenkin olennaisesti tyypillisistä OLED-näytöistä, ei ole tietoa.

Samsungin television arvellaan olevan kooltaan 55-tuumainen, eli yhtä suuri kuin LG:n malli. On mukava huomata, että valmistajat alkavat vihdoin tuoda OLED-teknologialla varusteltuja televisioita markkinoille. Televisio tulee myyntiin melko varmasti ennen tämän vuoden olympialaisia.

4 KOMMENTTIA

apinapi1/4

Onkohan mahdollista, että markkinoille tullessaan nämä olisivat samantien myös esim. ns. 4k-tarkkuuksisia, vai ripotellaanko tähän pieni välivaihe voiton maksimoimiseksi?

Teknotuuletin2/4

Onkohan tämä se, mitä Samsung mainosteli sillä teaserillään, jossa esiteltiin television kehitystä ja sit lopussa jotain että niiltä tulee joku vallankumouksellinen juttu. vai lieneeköhän se sitten joku smart/googleTV juttu.

Tnoi3/4

hypersuperESpärinä led. No on se ainakin ohut jos ei muuta. :o Tietysti kattellaan nyt kuka sen on mitannut ja mistä kohdasta..

Meizuman4/4

En tajua miksi nykytelevisioita ei voida tehdä rakenteellisesti kestäväksi ja uhrata se pari senttiä ihan vaan jäykistävään rakenteeseen? Okei, paneeli saadaan sullottua pieneen tilaan mutta henk kohta mielipide on se, että olkoot vaikka viisi senttiä paksu. Mahtuupahan muuntajat sun muu elektroniikka paremmin sisään, ettei tarvi virtajohdon välissä möllöttäviä bokseja katella.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT