AfterDawn logo

LG julkisti jättikokoisen 4K-resoluution 3D TV:n

Panu Roivas Panu Roivas
6 kommenttia

LG:ltä on luvassa tammikuun CES-messuilla paljon suurta ja kaunista. Jo julkistetun 55-tuumaisen OLED TV:n lisäksi LG esittelee messuilla massiivista 84-tuumaista 4K-resoluution 3D-televisiota.

LG:n "ultra-definition" televisio kykenee 3840x2160-resoluutioon, ja se tukee myös LG:n Cinema 3D -teknologiaa 3D-kuvan esittämiseen. Cinema 3D perustuu LG:n Film Pattern Retarder -tekniikkaan, joka mahdollistaa kevyiden passiivilasien käytön epämukavien ja ongelmallisten aktiivilasien sijaan. Passiivilasien ongelmana on sen sijaan pystyresoluution puolittuminen, mutta LG:n 4K-näytön kanssa se tuskin aiheuttaa suuria ongelmia.

3D:n lisäksi jättitelkkarista löytyy myös kaikki Smart TV -ominaisuudet kuten 1200 lisäsovelluksen kirjasto, ja sitä voidaan käyttää LG:n Magic Remote -kaukosäätimellä ääniohjauksen kera.


Uutukaista esitellään CES-messuilla, jotka alkavat tammikuun 10. päivä. LG ei ole vielä ilmoittanut kyseisen mallin saapumisesta myyntiin, tai sen väistämättä yhtä kookasta hintalappua.

6 KOMMENTTIA

Cacceli1/6

Tommonen ois ihan kiva saada..

Lumikki2/6

Joo UHDTV olisi oikein kiva, vaikka kyllä tuokin kelpaa. Itse arvostan hyvää kuvaa yli kaiken muun. Tietysti noin suureen resoluution tarvii jo hieman katselu etäisyyttäkin.

johtaja593/6

Cacceli: Tarkoititko telkkaria?

tonttila4/6

Kyllähän tuo kiva olisi, voisin heti vaihtaa oman 60" full hd:n tuohon mutta eipä taida tuota 4k materiaalia hirvrästi saatavilla ja saako moista resoa pihalle kuin kalliista pc:n näytönohjaimesta?

turpa5/6

Kyllä tuo tännekkin kelpais, eikä töllökään hassummalta näytä.

Mynthon6/6

3D on hanurista. Sharp esitteli jo toukokuussa 85" 7680x4320 reson paneelin.

http://vr-zone.com/articles/sharp-succe...sion/12274.html

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT