AfterDawn logo

Apple vaatii Motorolalta 2,7 miljardin takuita saksassa

Teemu Laitila Teemu Laitila
4 kommenttia

Applella on Samsungin kanssa käymiensä patenttikiistojen lisäksi käynnissä toinen merkittävä oikeuskäsittely, jossa yhtiö on syytettyjen penkillä. Motorola syyttää Applea saksalaisessa oikeusistuimessa sähköpostin synkronointiin liittyvien patenttien rikkomisesta.

Apple on kuitenkin esittänyt oikeudelle, että Motorola määrättäisiin maksamaan 2,7 miljardin dollarin suuruiset takuut, joilla korvattaisiin Applelle aiheutuneet vahingot siinä tapauksessa, että Motorola voittaa alkuperäisen käsittelyn, mutta Apple todetaan syyttömäksi valitustuomioistuimessa.

Asiasta raportoivan All Things Digital -sivuston mukaan asiaa käsittelevä tuomari piti takuusummaa kohtuuttoman kokoisena Applen mahdollisten kulujen peittämiseen. "En ole vakuuttunut siitä, että rahamäärä on oikeassa suhteessa tämän kiistan kaupalliseen merkitykseen" tuomari kommentoi All Things D:n mukaan.


Apple ei ole avannut tarkemmin laskelmiaan, joiden perusteella yhtiö on päätynyt ehdottamaan jättimäistä 2,7 miljardin mahdollista korvausta.

4 KOMMENTTIA

Tnoi1/4

ihan pienet on vaatimukset taas omenasedillä..

KalikoJak2/4

Aika paljon pokkaa löytyy Applelta. :D

ArttuH5N13/4

Applen pitäisi myös vaatia vakuuksia noille takuille.

johtaja594/4

Lainaus:

Apple ei ole avannut tarkemmin laskelmiaan


Tämä on tätä Applen linjaa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT