BBC:n televisio-ohjelmat iPadiin myös Suomessa

BBC:n televisio-ohjelmat iPadiin myös Suomessa
Brittien yleisradioyhtiö BBC tuo televisio-ohjelmansa ensimmäistä kertaa myös suomalaisten iPadeille. Saarivaltakunnasta ponnistava BBC Worldwide kertoi eilen, että se laajentaa BBC iPlayer -sovelluksen saatavuuden Pohjoismaihin. App Storesta löytyvä iPlayer on saatavilla heinäkuussa mukaan tulleiden 11 Euroopan maan lisäksi nyt myös Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

BBC:n televisio-ohjelmiin ei tosin pääse käsiksi ilmaiseksi. Käyttö maksaa senttiä vaille seitsemän euroa kuukaudessa tai kertavuosittaisena maksuna 64,99 euroa. Videoiden kokeiluluontoinen katsominen on tosin mahdollista ilmaiseksi.

Katsottava materiaali koostuu sekä uusista että vanhoista ohjelmista. Tarjolla on muun muassa Top Gearia, Pikku-Britanniaa, luonto- ja tiededokumentteja sekä koko arkisto Dr. Who -jaksoja.Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 14. lokakuuta, 2011 12:55
Tägit
Apple BBC iPlayer iPad 2 Apple iPad
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 3 kommenttia
 • Grina

  Näyttävät ohjelmia iPad-käyttäjille, mutta eivät PC- tai Mac-käyttäjille? :P

  14.10.2011 13:58 #1

 • Jiiksi

  Pelkästään ipadille vaikka iplayer toimii melkeimpä millä tahansa alustalla.. ei kinosta.

  14.10.2011 18:47 #2

 • himpo

  Tarjonta ei kiinnosta, latasin ekan jakson Dr. Who:ta, ei säväyttänyt, apaattista menoa.

  15.10.2011 21:53 #3

© 2018 AfterDawn Oy