AfterDawn logo

Xbox Live sai maksuvaihtoehdoksi PayPalin

Teemu Laitila Teemu Laitila
3 kommenttia

Microsoft on lisännyt Xbox 360 -konsolin käyttäjille mahdollisuuden maksaa peleistä ja muista ostoksista PayPalin avulla Xbox Live -palvelussa. PayPal tuo käyttäjille lisää valinnanvaraa sekä luo samalla uuden turvallisuuskerroksen verrattuna luottokorttinumeron syöttämiseen.

Asiasta uutisoiva All Things Digital -sivusto ei tavoittanut Sonya vastaamaan kysymykseen onko PayPal tulossa maksuvaihtoehdoksi myös PlayStation-käyttäjille. PayPal-palvelun käyttöönotto saattaisi olla Sonyn kannalta hyvä vaihtoehto, sillä Sonyn äskettäisestä tietovuodosta johtuen useat käyttäjät ovat kertoneet harkitsevansa tarkkaan mihin luottokorttinsa numeroa kannattaa jakaa.

Huolimatta selkeästä turvallisuusaspektista, Microsoft tai PayPal eivät viitanneet tietoturvaan yhteistyöstä kertovassa tiedotteessa. Vaikka PayPal tulee saataville yli 20 maassa, Suomi ei kuitenkaan ole tällä hetkellä tuettujen listalla. PayPal ei ole toistaiseksi vastannut tiedusteluihimme rajoituksen syistä.

3 KOMMENTTIA

Pallero201/3

Mutta ei silti voi ostaa rahalla suoraan, vaan pitä niitä ihme pointtiroskia ostaa, ja niitä jää aina yli kaikesta niin maksaa liikaa

Bodomed2/3

Hieno homma M$ sentään panostaa tietoturvaan. Toisin kun esim vaikka juuri sony.

ArttuH5N13/3

Yllättävän kauan kestikin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT