AfterDawn logo

Aikuisviihdettä tarjoava Penthouse 3D aloittaa tänään

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä
4 kommenttia

Euroopassa 3D-lähetysten määrä on jälleen kasvamassa, kun aikuisviihdettä kolmiulotteisena tarjoava Penthouse 3D -kanava aloittaa tänään lähetyksensä Astra 3B -satelliitin kautta.

Nimensä mukaisesti kanava näyttää vain 3D-sisältöä. Lähetykset ajoittuivat Suomessa puolen yön ja kuuden väliin, jotta perheen pienimmät eivät eksy vahingossa kanavalle. Monien muiden vastaavien kanavien tavoin uutta sisältöä tulee kanavalle kerran kuukaudessa, ja Penthousen mukaan nykyisellä tuotantotahdilla uutta sisältöä saadaan noin 30 tuntia kuukaudessa.

3D-lähetykset ja -televisiot eivät ole kuitenkaan saavuttaneet vielä suurta suosiota tavallisten kuluttajien keskuudessa, mutta ainakin Penthousella uskotaan 3D:n olevan pian yhtä suosittu formaatti kuin esim. teräväpiirto on nykyään. Penthousen lisäksi myös kanavan jakelukumppanina toimivan NOA Productionsin johtaja Jacky Wauters luottaa uuden tekniikan kasvattavan suosiotaan kotitalouksissa.


Penthousen lisäksi samoille apajille on tiettävästi pyrkimässä myös Hustler, jonka oman 3D-ohjelmistoa tarjoavan kanavan pitäisi myös käynnistyä maaliskuun aikana.

4 KOMMENTTIA

bfr1/4

Kuinkahan kauan kestää ennenkuin saadaan nämä "Japanilainen nainen ampuu ankeriaanpoikasia ripulin ja pingispallojen kera peräaukostaan"-videot 3D:ksi? Suihku suoraan naamalle? En malta odottaa.

Bluejack2/4

oakley ei valmista vielä peililaseja 3d:lle.

Arzgahhh3/4

ihan hyvä että joku älyää sentää hyödyntää tuota tekniikkaa. Ainakin luulis aikuisviihde alalla olevan kysyntää. Siis juurikin kuluttajien puolella tuosta. Itseäkin kiinnostaisi kokeilla tuota. Ihan vain testaus mielessä. Että miten se toimii?

Bluejack4/4

Elokuvateatterit varmaan pumppaa lihan ja hienhajua höyrynä katsomoon..

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT