Sony julkaisi PS3:lle uuden tietoturvaongelmia korjaavan päivityksen

Sony julkaisi PS3:lle uuden tietoturvaongelmia korjaavan päivityksen
Hakkereiden ja Sonyn välinen vääntö PlayStation 3 -pelikonsolin modattavuudesta on jälleen jatkunut, kun Sony ilmoitti eilen laittavansa jakoon uuden 3.55-versiolla varustetun firmwaren, jossa on korjattu tietoturvaongelmia.

Sony ei kuitenkaan kertonut päivityksestä mitään tarkempaa, joten korjatuista ongelmista ei ole virallisia tietoja jaossa. Päivityksen asentaminen on pakollista mikäli PSN-verkkopalvelun käyttö tai uusimman Gran Turismo 5 -pelin viimeisimmän päivityksen lataaminen on lähellä sydäntä.Sonyn vaitonainen päivityskulttuuri on raivostuttanut monia tahoja, ja esim. Diehard GameFAN -sivuston Christopher Bowen ihmettelee Sonyn toimia. Bowenia harmittaa Sonyn vaitonaisuuden lisäksi päivityksen lataamiseen ja asentamiseen kulunut aika (lähes yhdeksän minuuttia).

Kun PS3:sta löydetään tulevaisuudessa seuraava Jailbreak-aukko, täytyy konsolin omistajien taas ladata ja asentaa laitteisiinsa Sonyn julkaisema korjaus. Jos kotikutoisen PS3-skenen suosio jatkaa kasvuaan, voi päivityksistä tulla pahimmillaan viikoittainen riesa.

Kirjoittaja: Kaarlo Räihä @ 7. joulukuuta, 2010 17:53
Tägit
Sony Playstation 3 firmware
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 6 kommenttia
 • Arzgahhh

  Siitähän kehittyy kun PC:een Windows! Sillä erotuksella vaan että kerrankin, oisi toivottuja nuo hacker hyökkäyset käyttäjille ainakin. :) Noh eiköhän tähän kohta kehitetä modpiiri? Luulis skeneillä olevan sen verran tietoa asiasta kohta jo!

  ASRock N68C-S UCC | Athlon II X2 250 | Winfast 8800gt + Setsugen | 2gb DDR3 1066mhz | Spinpoint F3 500gb Sata II | Razer Arctosa | Steel Series Kinzu Pro |


  7.12.2010 18:54 #1

 • ..Andy..

  Eipä ole vaikea arvata mitä tämä päivitys koskee. Sais Sony lopettaa tämmöset paska päivitykset ja keskittyä ominaisuuksien lisäämiseen ja parantamiseen, huoh taidanpa vaihtaa Ps3:sen xboxiin.

  8.12.2010 10:49 #2

 • juhha84

  on kyllä tullut sen verran paskaa tuolta sonyltä nyt niskaan että taidampa itsekkin boikotoida koko lafkaa. ensin meni linux tuki alta ja sitten lakkasi toimimasta frag fx ohjain ja nyt tämä jatkuva kikkailu kuluttajan kustannuksella. tullut sijoitettua tuhansia euroja koko hässäkkään, mutta taitaa lähteä myyntiin koko setti.

  8.12.2010 20:20 #3

 • Pallero20

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ..Andy..: huoh taidanpa vaihtaa Ps3:sen xboxiin.
  Menetät tuurilla 5 minuuttia peliaikaa päivitykseen ehkä kuukausittain, tämä saa sinut siirtymään hintavampaan vaihtoehtoon?

  9.12.2010 18:23 #4

 • horgh

  Siis mitä tuo Sony luulee häviävänsä, jos käyttäjät saisivat käyttää OSTAMAANSA laitetta juuri siihen tarkoitukseen kuin haluavat? Täysin naurettavaa tällainen. Resursseja kuluu hirveästi tällaiseen taisteluun. Nämä voimavarat voitaisi käyttää Ps3:n ohjelmiston todelliseen kehittämiseen. Tämä kaikki tuhlattu raha näkyy konsolin ja lisälaitteiden hinnoissa myös kuluttajille.

  9.12.2010 21:40 #5

 • juhha84

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Pallero20: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ..Andy..: huoh taidanpa vaihtaa Ps3:sen xboxiin.
  Menetät tuurilla 5 minuuttia peliaikaa päivitykseen ehkä kuukausittain, tämä saa sinut siirtymään hintavampaan vaihtoehtoon?
  täytyy sanoa että kaikki ei ole aina rahasta kiinni. joskus vain v*tutus kerroin nousee ja alkaa riittämään.

  10.12.2010 11:14 #6

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud