Team X3 mursi PS3:n tuoreimman firmwaren?

Team X3 mursi PS3:n tuoreimman firmwaren?
PlayStation 3 -pelikonsoliin liittyvä taistelu hakkereiden ja Sonyn välillä on nähtävästi jälleen päättynyt hakkereiden voittoon, sillä eilen julkaistujen tietojen perusteella Team X3 onnistui kiertämään PS3:n uusimman 3.50-versionumerolla varustetun firmwaren suojaukset. Täten myös tuoreimman ohjelmistopäivityksen omaavilla konsoleilla voi mahdollisesti ajaa epävirallisia sovelluksia.

Asiasta kertoi aluksi ranskalainen Logic Sunrise -sivusto, joka julkaisi samalla tekniikan toimivuutta esittelevän videon. Videolla konsoli käynnistetään X3max-tikun kanssa, ja sillä ajetaan sitten kotikutoista FTP-palvelinta.Videolla ei näytetä kuitenkaan virallisten PS3-pelien pelaamista, joten tällä hetkellä ei ole varmuutta, että toimivatko pelit kunnolla kyseisen tempun kanssa.

Suojausten murtaminen tapahtuu aiempien PS3-hyökkäysten tavoin ohjelmoitavan USB-laitteen avulla, johon sijoitetaan konsolissa ajettava hyökkäyskoodi. Koodia ei ole toistaiseksi laitettu jakeluun, mutta todennäköisesti se on yhteensopiva myös muiden vastaavien laitteiden kanssa.

Logic Sunrisen mukaan lisätietoa asiasta on luvassa lähiaikoina.

Alla Logic Sunrisen julkaisema videoKirjoittaja: Kaarlo Räihä @ 5. joulukuuta, 2010 15:18
Tägit
Sony Playstation 3 firmware
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 5 kommenttia
 • muppis

  Äh. Typerää, että ihmiset joutuu rikkomaan lakia, että saavat masiinasta sen irti mitä haluavat. Konsolivalmistajat kyllä kusee aika hyvin nilkkoihinsa. Julkaisisivat kunnolliset kehitystyökalut ja sivuston mitä kautta voisi jaella softia (kuten Maemo.org, Ovi.com, jne..)

  Antamani neuvot perustuvat omaan kokemukseen. Jos mielestäsi ne ovat puutaheinää, kerro toki.

  5.12.2010 17:34 #1

 • TemeTee

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti muppis: Äh. Typerää, että ihmiset joutuu rikkomaan lakia, että saavat masiinasta sen irti mitä haluavat. Konsolivalmistajat kyllä kusee aika hyvin nilkkoihinsa. Julkaisisivat kunnolliset kehitystyökalut ja sivuston mitä kautta voisi jaella softia (kuten Maemo.org, Ovi.com, jne..)
  Kuva kertoo kuitenkin enemmän kuin tuhat sanaa:

  5.12.2010 19:47 #2

 • jampt

  Kohta sony tekee mukamas ovelat ja korvaa USB liitännän jonkinlaisella omalla patentillaan.

  5.12.2010 23:11 #3

 • Croft

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti TemeTee: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti muppis: Äh. Typerää, että ihmiset joutuu rikkomaan lakia, että saavat masiinasta sen irti mitä haluavat. Konsolivalmistajat kyllä kusee aika hyvin nilkkoihinsa. Julkaisisivat kunnolliset kehitystyökalut ja sivuston mitä kautta voisi jaella softia (kuten Maemo.org, Ovi.com, jne..)
  Kuva kertoo kuitenkin enemmän kuin tuhat sanaa:


  -Kuva kertoo mutta valitettavasti Lenovo, vaikka hienolta näyttääkin... :(

  6.12.2010 17:08 #4

 • Bluejack

  Lainaus: TemeTee

  Kuva kertoo kuitenkin enemmän kuin tuhat sanaa:
  Niin mitäs tämä kuva nyt kertoo.. ???

  Jaa jotta murtaminen on tehty k.o kokoonpanolla vai..

  6.12.2010 18:26 #5

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud