AfterDawn logo

Thermaltake lisäsi HTPC-koteloon kosketusnäytön

Lauri Jämsä Lauri Jämsä
6 kommenttia

Thermaltake on esitellyt uuden HTPC-kotelonsa, josta löytyy etupaneeliin integroitu kosketusnäyttö.

DH 102 on tarkoitettu lähinnä kotiteatterikäyttöön, jolloin seitsemän tuuman kosketusnäytöllä pystyy ohjaamaan koneen keskeisimpiä toimintoja. Thermaltake mainostaa, että nykyisten näytönohjaimien moninäyttötukea hyödyntämällä kakkosnäytön saa valjastettua erinomaisesti kotiteatterin lisänäytöksi. Kotelosta on saatavilla myös yksinkertaisempi versio ilman kosketusnäyttöä (DH 101).

DH 102 -kotelosta löytyy kosketusnäytön lisäksi 10 pikanäppäintä sekä suuri ja helppokäyttöinen äänenvoimakkuussäädin. Yritys lupaa uusien ominaisuuksien vievän kotiteatterikokemuksen aivan uudelle aikakaudelle.

Tuuletus on suunniteltu hiljaiseksi kotiteatterikäyttöä silmällä pitäen. Edestä löytyy yksi hiljainen 12x12 senttimetrin tuuletin, takaa kaksi 6x6 senttimetrin tuuletinta. Kotelo tukee standardimittaisia ATX- sekä Micro ATX -emolevyjä.

Lisätietoa kotelosta löytyy valmistajan sivuilta.

Lähde:
Lehdistötiedote

6 KOMMENTTIA

Sebu922/6

Lainaus:

Yritys lupaa uusien ominaisuuksien vievän kotiteatterikokemuksen aivan uudelle aikakaudelle.

Heh. Jos ei nyt sittenkään.. Kaikki haluavat varmasti olla kyykkimässä siellä koneen boksissa aina, kun haluavat tehdä jotain.

Stfu3/6

Huhhuh. Joo, ei ole hirveästi tullut mekaanisesti säädettyä asetuksia mistään kotiteatterilaitteesta. Hienon näköinenhän tuo ja varmaan on monenlaista kilkettä ja ekvalisaattoria, mutta käyttöliittymänä tuohan on aivan typerä.

SSaarinen4/6

En varmaan nouse sohvan perukoilta kesken leffan tökkimäään jotain hemmetin kosketusnäyttöä...

suoraveto5/6

Lainaus:


En varmaan nouse sohvan perukoilta kesken leffan tökkimäään jotain hemmetin kosketusnäyttöä...


Etkö osaa käyttää mukana tulevaa kaukosäädintä?
Omassa HTPC.ssä pikkunäyttö on näppärä, kun panee jotain musiikkia tuleen, niin ei tartte panna telkkaria päälle ja ruveta metrin päästä valitsemaan soittolistoja semmoisesta metrin kokoisesta näytöstä!
Normaalisti siinä näkyvissä kello ja joskus tulee asetettua ajastuksia, kun ei taas tartte isolta ruudulta kömpelöidä!
En tarvitse erillistä näppistä ja hiirtä ollenkaan

henkettu6/6

Turha. Ja sitä paitsi, mulla on aina sormet täynnä läskisoppaa, kun katson elokuvaa, eikä silloin parane koskea tollaseen näyttöön.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT