AfterDawn logo

Spotifyn uusi kikka: Oma Aikakapseli - Veikkaa mitä kuuntelit teininä

AfterDawn AfterDawn

Spotify on julkaissut uuden ominaisuuden nimeltä Oma aikakapseli, joka löytyy Spotifyn mobiilisoittimesta sekä selaimesta.

Ominaisuus yrittää veikata millaista musiikkia olet kuunnellut teini-ikäisenä, pohjautuen siihen, millaista musiikkia kuuntelet nykyisin. Oma aikakapseli on 2 tunnin mittainen soittolista, jonka Spotify on luonut kullekin käyttäjälle automaattisesti.

Spotify Oma aikakapseli

Pikaisen kokeilun perusteella aikakapseli tuntuu haistelevan teiniajan musiikkimaun varsin hienosti, vaikka läheskään kaikkia kappaleita en olekaan kuunnelut Spotifyn kautta, ikinä.

Spotify Oma aikakapseli -soittolista


Mutta toki muutama hutikin osuu kohdalle..

Spotify Oma aikakapseli - Kikka

...tai ainakaan mitään en myönnä..

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT