AfterDawn logo

Pelejä voi ostaa pian kaverille Xbox Onella

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Digitaalisten lahjojen antaminen on ollut yksi Xbox-käyttäjien eniten toivoma ominaisuus ja se on ilmeisesti tulossa hyvinkin pian saataville. Viitteitä tähän saatiin PAX West -tilaisuuden yhteydessä järjestettyssä kyselytunnilla.

PAX Westissä kysyttiin Xbox-liiketoiminnoista vastaavalta Mike Ybarralta toivelista- ja lahjoitus-ominaisuuksien statuksesta. Ybarran mukaan toinen näistä on kehitteillä ja se julkaistaan hyvin pian. Ybarran mukaan hän ei voi kuitenkaan sanoa kumpi näistä ominaisuuksista on lähellä julkaisua. MSPowerUser-verkkosivuston taustatutkimusten mukaan Windows Storesta löytyy kuitenkin jo merkkejä digitaalisiin pelilahjoituksiin, joten Ybarra todennäköisesti tarkoitti juuri lahjoituksia.

Sen lisäksi että Microsoft mahdollistaa pelien ostamisen kaverille, Xboxiin odotetaan myös mahdollisuutta koota toivelistoja, joihin kukin pelaaja voisi lisätä pelejä, joita hän haluaisi omistaa. Ybarran viesti PAX Westissä kuitenkin oli, että ohjelmistokehittäjät eivät ole vielä tarttuneet tähän ominaisuuteen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT