AfterDawn logo

GTA IV ja lisäosat nyt pelattavissa Xbox Onella

AfterDawn AfterDawn

Rockstar Games on tänään kertonut, että sen huippusuosittu Grand Theft Auto IV on nyt pelattavissa taaksepäin yhteensopivuuden avulla Xbox One -konsolilla. Rockstarin mukaan Grand Theft Auto IV:n lisäksi myös lisäosa Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City on niin ikään pelattavissa.

Peliyhtiön mukaan Microsoft on lisännyt nyt kaikki GTA IV -peliversiot taaksepäin yhteensopivien pelien listalle. Niko Bellicin, Johnny Klebitzin ja Luis Lopezin tarinoita pääsee siis pelaamaan nyt ensi kertaa Xbox One -konsolilla.

Mikäli omistaa pelistä fyysisen Xbox 360 -kopion, niin päivityksen jälkeen levyn voi syöttää normaaliin tapaan ja sen pitäisi toimia. Mikäli omistaa puolestaan digitaalisen kopion, niin pelin voi ladata "Ready to Install"-osiosta Xbox One -konsolille.

Rockstar juhlii pelin saapumista Xbox Onelle arvonnalla, jossa Social Club -jäsenet voivat voittaa oheisen kuvan esittämän GTA IV -keräilyesinepaketin.

Grand Theft Auto IV on yksi viime konsolisukupolven suosituimmista ja yksi kaikkien aikojen parhaiten arvostelluista peleistä.


AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT