AfterDawn logo

Uskomatonta! Yhdysvalloissa varoitetaan nyt Samsungin räjähtävistä pesukoneista

AfterDawn AfterDawn

Viimeisen kuukauden aikana mobiilialan uutisia seuranneille – tai lentokoneissa matkustaneille – ei ole varmasti jäänyt epäselväksi minkä valmistajan älypuhelimissa on ollut räjähdysalttiutta.

Nyt Note7-puhelinten myynti on kuitenkin aloitettu uudestaan, mutta edelleen Samsungilla on räjähdysongelmia. Yhdysvaltain kuluttajatuotteiden turvallisuuskomissio on varoittanut nyt räjähtävistä pesukoneista.

Georgian, Indianan ja Texasin osavaltioissa Samsungin pesukoneet ovat räjähtäneet kesken pesun. Viime vuoden alun jälkeen tapauksia on ollut parikymmentä ja pahimmillaan pesukone pamautti reiän autotallin seinään, kertoo ABC News.


Ongelmat koskevat ilmeisimmin vain päältä täytettäviä Samsungin malleja ja ongelmaa ei ole tavattu, kun suurten ja raskaiden pestävien yhteydessä on käytetty hiljaisempaa linkousta. Mikäli omistaa Samsungin pesukoneen, joskaan Suomen malliston ongelmista ei ole tietoa, niin sarjanumerolla voi käydä testaamassa onko mallia rekisteröity sisältämään kyseisen ongelman.

Päivitys. Samsungin mukaan ongelma ei koske Euroopassa myytäviä pesukoneita.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT