AfterDawn logo

Netflixille kasa uusia sarjoja yksinoikeudella - Marvelilta

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
4 kommenttia

Netflix ja Disneyn nykyisin omistama Marvel ovat ilmoittaneet tuovansa vuoren Marvelin sarjakuvahahmoihin perustuvia sarjoja Netflixiin vuonna 2015.

Marvelin hahmot Jessica Jones, Daredevil, Rautanyrkki ja Luke Cage saavat kaikki omat 13 jaksoa sisältävät sarjansa. Lisäksi sarjojen juonet punotaan yhteen lopuksi hahmojen yhteisessä The Defenders -minisarjassa.

Marvelin hahmovalikoimasta on irronnut jo elokuvapuolelle valtavia hittejä, kuten Spider-Man, Iron Man, The Avengers sekä X-Men, joten odotukset uusille sarjoille lienevät erittäin kovat.

Ei ole vielä tiedossa, tulevatko uudetkin sarjat tarjolle kertarysäyksellä, koko kausi yhdellä kertaa, kuten Netflix on tehnyt aiempien alkuperäissarjojensa (mm. House of Cards ja Hemlock Grove) kanssa. Yhtiö on ilmoittanut jo aiemmin solmineensa vastaavan sopimuksen Dreamworksin tulevista animaatiosarjoista sekä mm. paljon odotetusta Sense8 scifi-sarjasta.

4 KOMMENTTIA

Snifferr1/4

Jos on samaa tasoa Agents of S.H.I.E.L.Din kanssa niin no thx.

WereCatf2/4

Vaikka tyytyväinen Netflixin asiakas olenkin, niin yksinoikeussarjat ja -elokuvat on aina syvältä, kaiken pitäisi olla kaikkien saatavilla.

Pimpom1 (vahvistamaton)3/4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Snifferr:

Jos on samaa tasoa Agents of S.H.I.E.L.Din kanssa niin no thx.

Valitettavan totta. Tuohon sarjaan oli selvästi rahaakin paasattu ja silti tuli huono. Ne tiedenörtit ei osaa näytellä ja ryhmän "kova" agentti on semi-koominen. Ryhmän "pomo" ja lentäjä bad ass bitch ovat sentään edes vähän roolinsa tasalla.

tataka4/4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WereCatf:

Vaikka tyytyväinen Netflixin asiakas olenkin, niin yksinoikeussarjat ja -elokuvat on aina syvältä, kaiken pitäisi olla kaikkien saatavilla.

samaa mieltä, ihmetellään piratismia kun kaikilla ei ole halua/varaa maksaa useasta palvelusta.

toivon että ensi vuoden alussa tulisi reilusti lisää katsottavaa netflixiin, kun vähän aikaanmsitten lähti aika paljon pois... 2015 on aika pitkä matka vielä ;)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT